Grześ-ja w lecie mam papucie 185x65 <ok> i jest super przyczepność,a zimą węższe bo 175,ale wyższe bo na 75 i też się trzyma Niunia jak sklejona :mrgreen:gregorek pisze:a ja zakupilem sobie fajne fele tylko nie wiem czy nie przesadzilem z szerokoscia gumy koledzy jakie macie szerokie gumy na audiczkach
[Podkarpackie] pogaduchy
205/65R15 miałem przez chwile ale za bardzo chlapało błotem na drzwi z przednich kół i zmieniłem na 195.gregorek pisze:a ja zakupilem sobie fajne fele tylko nie wiem czy nie przesadzilem z szerokoscia gumy koledzy jakie macie szerokie gumy na audiczkach
A jaką masz szerokość ? Pokaż te felgi coś to nabył. :mrgreen:
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No fajnie by było pooglądać ciekawe fury itp. Jednocześnie byśmy się z grupą Lubelską spotkali, bezpośrednio przed majóVWką albo jakoś tak...DAN 80 pisze:Choć i MajóVWka brzmi interesująco
No blisko to nie jest ale kto by chciał jechać to i tak pojedzie. Na razie musimy pogadać na ten temat a jak już coś ustalimy to temat nowy założę itp i będziemy działać....DAN 80 pisze:Tylko że daleko trochę..... :mrgreen:
Jakie BMW.. tylko taki awatar i podpis mam a nie że jeżdżę BMW.. Hehe Tymczasowo Opel jest w regeneracji a śmigam Golferem i Pugiem na zmiane. <ok>gregorek pisze:DAN teraz BMW zmieniasz auta jak skarpetki a co do zdjecia to nie moge sobie poradzic ze zmniejszeniem tych pikseli
Z fotkami to dawaj je do mnie l.t.new@interia.pl to Ci mniejsze
[ Dodano: 2010-01-07, 06:49 ]
Tomiko w jakich godz. dziś pracujesz bo może bym wpadł na tą obiecaną wypasioną pizze?