[Podkarpackie] Terminarz spotów Podkarpackich
- DINO AUDIb4
- Forum Audi 80
Nie no to tak nie będzie.... zimno jest ja myślę że coś byśmy musieli na rozgrzewkę wypić podczas spotu. :mrgreen:Tomiko9 pisze:Hehe-tak Dan! Ty będziesz moim szoferem a ja Twoim <haha>DAN 80 pisze:I każdy z swoim osobistym szoferem.
Kołuj tam kogoś z prawkiem lepiej ja wstępnie mam kumpla jako kierowce, tyle że on się coś moim wozem bał ostatnio jechać tak widziałem ale co tam może jakoś damy rade... <ok>
Kurna mać! taka impra u mnie i nie daliście znać!? :cry: zaraz numery tela powysyłam na PW to dzwońcie jakby cohct pisze:dzis spot driftowy w jasle sa 2 quattro to mozna cos posmigac
w nocy do godziny 3 miasto bylo nasze <ok>
[ Dodano: 2009-12-20, 13:55 ]
hihi pod kauflandem juzdzilismy przed chwila na sankach za quattrem :evil:
A w środę co tak śniegiem dawało na wieczór to cała ekipa jasielskich oszołomów latała po parkingu koło starego cmentarza wyślizgany był tak że współczuje tym co tam na drugi dzień parkowali, aż w końcu miśkowóz wpadł i wszyscy spieprzyli tylko jednego Poldka po tuningu capli i tam maglowali go dobrą chwilę.Tomiko9 pisze:Kurna mać! taka impra u mnie i nie daliście znać!? :cry: zaraz numery tela powysyłam na PW to dzwońcie jakby cohct pisze:dzis spot driftowy w jasle sa 2 quattro to mozna cos posmigac
w nocy do godziny 3 miasto bylo nasze <ok>
[ Dodano: 2009-12-20, 13:55 ]
hihi pod kauflandem juzdzilismy przed chwila na sankach za quattrem :evil:
Hehe-jasielskie oszołomy <haha> a mnie tam nie było! :cry:DAN 80 pisze:A w środę co tak śniegiem dawało na wieczór to cała ekipa jasielskich oszołomów latała po parkingu koło starego cmentarza wyślizgany był tak że współczuje tym co tam na drugi dzień parkowali, aż w końcu miśkowóz wpadł i wszyscy spieprzyli tylko jednego Poldka po tuningu capli i tam maglowali go dobrą chwilę.
Biedny kierowca poldka...