[Podkarpackie] Terminarz spotów Podkarpackich
Ja tam byłbym za spotem/zlotem w Przemyślu gdyż w Rzeszowie sie nie orientuje gdzie co jest :O. Bogu dziękować że jest coś takiego jak CB :mrgreen: . Aaa najlepiej by było jak byście wpadli do Radymna nad ZEK (woda, trochę przestrzeni, trawa). Jak gdzieś będzie zlocik niedaleko obiecuje ze pojawię się (o ile mnie wpuścicie). Pilnie będę śledził terminarzyk spotkań
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Wpuścić to zawsze wpuścimy. Ale to nie tylko niedaleko się jeździ bo tak to by kilka aut było na każdym spocie... Jest kilka osób które są na każdym spocie i pokonują nawet 100km w jedną stronę. :!: To się chwali.MaTTiass pisze:Jak gdzieś będzie zlocik niedaleko obiecuje ze pojawię się (o ile mnie wpuścicie)
Yhym rozumiem no zobaczymy najpierw może zdjęcia pokaże mojej (jak Wy to nazywacie) "Audioli" wygląda a potem napiszesz czy mnie wpuścicie :mrgreen:.
I jeśli zlocik będzie przy sobocie to bardzo chętnie wybiorę się w dłuższą podróż a jak w tygodniu to ciężko się będzie urwać jak sie chodzi na 3 zmiany do pracy :O
Ma sie rozumieć że to jeszcze zdjęcie przed modyfikacjami także w przyszłości będzie troche inna:>
I jeśli zlocik będzie przy sobocie to bardzo chętnie wybiorę się w dłuższą podróż a jak w tygodniu to ciężko się będzie urwać jak sie chodzi na 3 zmiany do pracy :O
Ma sie rozumieć że to jeszcze zdjęcie przed modyfikacjami także w przyszłości będzie troche inna:>
Spoty zawsze są przy okazji weekendów, tak że sobota lub niedziela wchodzi w grę, w tygodniu się nie spotykamy bo to technicznie nie realne, praca/szkoła etc.MaTTiass pisze:Yhym rozumiem no zobaczymy najpierw może zdjęcia pokaże mojej (jak Wy to nazywacie) "Audioli" wygląda a potem napiszesz czy mnie wpuścicie :mrgreen:.
A co do Audiolki to zrób sesje zdjęciową i pokaż ją w TYM dziale, chętnie obejrzymy Twoją 8otkę <ok>
Pozdro.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Oby ładniejsza. <palma> Spoty zawsze są sobota/niedziela tak że myślę że coś wybierzesz. Na spoty nie ma żadnego limitu każdy może przyjeżdżać nawet simsonem. <ok> Prawda Maciek?? :mrgreen: :mrgreen:MaTTiass pisze:Ma sie rozumieć że to jeszcze zdjęcie przed modyfikacjami także w przyszłości będzie troche inna:>
- tajson0909
- Forum Audi 80
najwazniejsze to miec 4 kola na grilu i checi do wyjazdow nie koniecznie blisko a wpuscimy napewno a tak pozatym kolego matiass to skad jestes bo nie ma w profilu napisane napisz i mniej wiecej opisz gdzie u ciebie sa jakies miejscowki na zlocika np, jakis parking co pały sie nie czepia o grila ,jakas polanka zeby bawic do ranka <tance> z cala ekipa z podkarpacia
Jestem z Radymna (56km od Rzeszowa, 26km od Przemyśla, 14km od Jarosławia) miejscowość niezbyt duża ale wydaje mi się że tak jak pisałem wyżej koło ZEKU naszego zalewu było by ok parking dość duzy można sie wykompać jak ktoś lubi z grilem nie bedzie problemu gdyż to teren rekreacyjny policja sie nie czepi bo to na obrzeżu miasta, być może ze sklep będzie otwarty % obok parkingu a jak nie to biedronka jest otwarta do 20-tej:P oddalona o kilka minut drogi.
- tajson0909
- Forum Audi 80
<ok> no to kolego gitarka mysle ze zrobimy u ciebie jakiegos spota i mysle ze reszta kolegow sie ze mna zgodzi ze miejscowka jest ok ale gdzies kolo lipca jak bedzie naprawde goraco zeby mozna było kompieli zazyc do zobaczenia na zlocie w rzeszowie mam nadzieje ze przyjade ale to jest okreslane na podstawie roboty i szkoly niestety :evil:
Wiesz w lipcu może być cięzko gdyż na prawde tłumy się zjeźdzają nieraz chamy po chodnikach stają a co gorsza robią płatny ten parking ;/ dlatego proponował bym dużo szybciej... Na dniach porobie kilka fotek tego miejsca i zobaczycie co mam na myśli .
Zawsze zostaje próba doszukać sie czegoś w google--->Zek Radymno
Zawsze zostaje próba doszukać sie czegoś w google--->Zek Radymno