[Audi B3 1.6td RA] Końcówki wtrysków
- borysekman
- Forum Audi 80
Próbnik wreszcie ukończyłem, na dniach załączę zdjęcie i filmik jak działa. Na razie testowałem stary wtryskiwacz, nalałem do zbiorniczka wody i pompowałem - o dziwo przy 150barach ładnie otworzył się, dając mgiełkę. Rozebrałem i patrzę a tam końcówka firmy "Monark". Zakupiłem do siebie końcówki "Wuzetem", będzie cieplej to zmienię i ustawię.
Zrobiłem, ustawiłem i voila, oto on - nie jest mi na razie potrzebny więc wystawiłem go na Allegro. http://allegro.pl/probnik-wtryskiwaczy- ... 12201.html
Zrobiłem, ustawiłem i voila, oto on - nie jest mi na razie potrzebny więc wystawiłem go na Allegro. http://allegro.pl/probnik-wtryskiwaczy- ... 12201.html
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- borysekman
- Forum Audi 80
- borysekman
- Forum Audi 80
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- borysekman
- Forum Audi 80
Więc tak, kupiłem Boscha i postąpiłem zgodnie ze sztuką - rozkonserwowania końcówek, okazało się, że 2szt. przycinają się i leją . Odniosłem je i czekam na dalszy ciąg. Te które kupiłem wcześniej Wuzetemy, przyznam się z Allegro o kant du** rozbić, także leją jak potrzaskane - ciśnienie na 2szt. po 150bar i leją, na kolejnych 155bar i też leją, co jakiś czas się przycinają. Chirurgiczna czystość zachowana. Zmontowałem z powrotem te 2szt na Boschu z Indii i ładnie pylą, pod ciśnieniem 155bar, na tamte muszę zakupić podkładki regulacyjne.
to ja od ciebie kupiłem ten szajs za który nie chcesz teraz oddać kasy (kupilem zeby nie nisczyć org maszyny boscha do sprawdzania wtrysków od ciagników ) , . co za szajs przysłales oj a ja tego tak nie zostawie... jestes OSZUSTEM i Kłamcą i naciagaczem, sprawa zgłoszona moderatorowi.juz nikogo mam nadzieje nie oszukasz na forum.borysekman pisze:Próbnik wreszcie ukończyłem, na dniach załączę zdjęcie i filmik jak działa. Na razie testowałem stary wtryskiwacz, nalałem do zbiorniczka wody i pompowałem - o dziwo przy 150barach ładnie otworzył się, dając mgiełkę. Rozebrałem i patrzę a tam końcówka firmy "Monark". Zakupiłem do siebie końcówki "Wuzetem", będzie cieplej to zmienię i ustawię.
- borysekman
- Forum Audi 80
Istnieje coś takiego jak reklamacja !! Jeśli samodzielnie zacząłeś przerabiać sprzęt a potem masz pretensje !! Oszustem jesteś TY, jeśli twierdziłeś, że nie działa to dlaczego sam go przerabiałeś !!
''w załaczniku film, kolge mi pouszczelniał taśma teflonową i tak nici bo z wtrysku nic nie chce przleciec,próbowane na roznych wtryskiwaczach,tryska z innych dziur np pod pseudo manometrem,pod niby tłoczkiem tez leci i z tego czegos gdzie przykreca sie przewód wtryskowy ,wogóle to nie to co zamawiałem i mam na to dowody,mam nadzieje ze dzis odda mi pan dzis pieniadze ,taki przyszedł po rozpakowaniu... czesci gdzies od tego leża,ja nie bede nawet tego skladał,w takim stanie go panu odeśle po wpływie pieniedzy,ja panu zaufalem to pan mi musi teraz zaufac.''
Ingerowałeś więc do siebie możesz mieć pretensje !! W sporze na Allegro podałem Ci podstawy prawne, z których mogłeś korzystać a nie robić z kogoś głupka.
''w załaczniku film, kolge mi pouszczelniał taśma teflonową i tak nici bo z wtrysku nic nie chce przleciec,próbowane na roznych wtryskiwaczach,tryska z innych dziur np pod pseudo manometrem,pod niby tłoczkiem tez leci i z tego czegos gdzie przykreca sie przewód wtryskowy ,wogóle to nie to co zamawiałem i mam na to dowody,mam nadzieje ze dzis odda mi pan dzis pieniadze ,taki przyszedł po rozpakowaniu... czesci gdzies od tego leża,ja nie bede nawet tego skladał,w takim stanie go panu odeśle po wpływie pieniedzy,ja panu zaufalem to pan mi musi teraz zaufac.''
Ingerowałeś więc do siebie możesz mieć pretensje !! W sporze na Allegro podałem Ci podstawy prawne, z których mogłeś korzystać a nie robić z kogoś głupka.
jestes oszust i ja ci tego nie podaruje, masz oddac kase i oddasz ,zobaczysz cwaniaczku.borysekman pisze:Istnieje coś takiego jak reklamacja !! Jeśli samodzielnie zacząłeś przerabiać sprzęt a potem masz pretensje !! Oszustem jesteś TY, jeśli twierdziłeś, że nie działa to dlaczego sam go przerabiałeś !!
co za dziadostwo sie sieje.
takie uprzejmości wymieniajcie sobie na PW a nie na forum publicznym...
regulamin się kłania punkty od 3-5.
jak widze takie kłótnie, to aż człowiek traci chęć do dalszego czytania. jesli odczuwacie taką potrzebę zrównania kogoś z błotem to zawnioskujcie do administracji by strworzyła dział "oszuści" na podobieństwoe tego jak jest na VWGOLF.
jest też dział POLECAM/ NIE POLECAM.
jesli to będzie się nadal działo będe wnioskował o odpowiednie nagrody dla autorów poszczególnych postów, wystarczy że na VWGOLF'ie się plaga rozsiała jak syfilis.
albo PW albo niech się jeden uda do drugiego i albo sobie dajcie po razie albo zróbcie jakąs flaszkę i się dogadajcie.
a od siebie powiem Wam że często nerwy nie popłacają, jak podejdziesz do drugiej osoby jak do człowieka i spokojnie wytłumaczysz że nie działa, to taka reklamacjia przeważnie jest rozpatrywana pozywtywnie, za to jak chukniesz na kogoś w stylu: "jesteś oszustem, już ja Cię urządzę ..." , lub inne tego typu zachowanie powoduje że druga strona z miejsca przybiera postawę obronno i o zwrocie mozna zapomniejć, nie znam sytacji między Wami i nie będę Tu ikogo ani popierał, ani też potępiał, pod warunkiem że swoje kłotnie przeniesiecie albo na PW albo na inną niepubliczną część forum.
Tyle ode mnie i proszę sobie do serca wziąć tą życzliwą radę.
regulamin się kłania punkty od 3-5.
jak widze takie kłótnie, to aż człowiek traci chęć do dalszego czytania. jesli odczuwacie taką potrzebę zrównania kogoś z błotem to zawnioskujcie do administracji by strworzyła dział "oszuści" na podobieństwoe tego jak jest na VWGOLF.
jest też dział POLECAM/ NIE POLECAM.
jesli to będzie się nadal działo będe wnioskował o odpowiednie nagrody dla autorów poszczególnych postów, wystarczy że na VWGOLF'ie się plaga rozsiała jak syfilis.
albo PW albo niech się jeden uda do drugiego i albo sobie dajcie po razie albo zróbcie jakąs flaszkę i się dogadajcie.
a od siebie powiem Wam że często nerwy nie popłacają, jak podejdziesz do drugiej osoby jak do człowieka i spokojnie wytłumaczysz że nie działa, to taka reklamacjia przeważnie jest rozpatrywana pozywtywnie, za to jak chukniesz na kogoś w stylu: "jesteś oszustem, już ja Cię urządzę ..." , lub inne tego typu zachowanie powoduje że druga strona z miejsca przybiera postawę obronno i o zwrocie mozna zapomniejć, nie znam sytacji między Wami i nie będę Tu ikogo ani popierał, ani też potępiał, pod warunkiem że swoje kłotnie przeniesiecie albo na PW albo na inną niepubliczną część forum.
Tyle ode mnie i proszę sobie do serca wziąć tą życzliwą radę.