Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Lowered Avant | ABT 93.r

Prezentacja w/w od 1991 do 1996.
Awatar użytkownika
Przemas80
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Przemas80 » 17 sty 2016, 18:06

Teraz to fajnie by wyglądał przód z pomarańczowym kierunkiem <ok> <piwo>

Awatar użytkownika
maxwwy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: maxwwy » 17 sty 2016, 18:53

Przemas80 pisze:Teraz to fajnie by wyglądał przód z pomarańczowym kierunkiem
Zobaczymy co da się zrobić, choć mam tą tendencję że w jednych mi się podoba w drugich mniej. tak że więc muszę się zastanowić nad tym. Proponujesz oczywiście front jak u ciebie tak ? Na daną chwilę mam dwa przewodnie motywy które chcę do sezonu ogarnąć, malowanie, i opuścić Audicę jeszcze niżej. A co z tego wyjdzie nie wiadomo brak stałej pracy :/

Awatar użytkownika
Przemas80
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Przemas80 » 17 sty 2016, 21:41

maxwwy pisze:
Przemas80 pisze:Teraz to fajnie by wyglądał przód z pomarańczowym kierunkiem
Zobaczymy co da się zrobić, choć mam tą tendencję że w jednych mi się podoba w drugich mniej. tak że więc muszę się zastanowić nad tym. Proponujesz oczywiście front jak u ciebie tak ? Na daną chwilę mam dwa przewodnie motywy które chcę do sezonu ogarnąć, malowanie, i opuścić Audicę jeszcze niżej. A co z tego wyjdzie nie wiadomo brak stałej pracy :/
Nie chodzi mi o to teraz że mogły by być te kierunki co masz pomarańczowe,jak nie chcesz kupować to folią transparentną możesz okleić w razie jakby ci się nie widziało zerwiesz.Co do obniżenia to ja bym nie przesadzał bo tak jest ok <piwo>

Awatar użytkownika
maxwwy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: maxwwy » 17 sty 2016, 22:11

Hmmm...

Obrazek

Nie mam przekonania może niech więcej osób się wypowie :P
Przemas80 pisze:Co do obniżenia to ja bym nie przesadzał bo tak jest ok
Wydaje się dla mnie wciąż jest wysoko, chciał bym jeszcze tak z 2 cm zejść w dół ;)

Awatar użytkownika
Przemas80
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Przemas80 » 17 sty 2016, 22:45

Zawsze to coś innego i nie jest czarno biało ,ale tobie się ma podobać <ok>

Roman_S
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Rafał

Post autor: Roman_S » 18 sty 2016, 09:55

A ja doradzam zespolaki :-P

Awatar użytkownika
maxwwy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: maxwwy » 19 sty 2016, 18:54

Zostaje jak jest :P, lampy będę zmieniała le na jakiś oryginał zwykły nie zespolaki ;) kierunków depo poszukuję dymionych, bo te co mam teraz zamówione na allegro "Petrov" niby dymione ale dla mnie wgl nie są :)

[ Dodano: 2016-01-19, 18:54 ]
Zwracam się do was z kilkoma pytaniami gdyż mam kilka zagadek

1.Co to jest do czego służy ? Jest coś wartę ? Mogę oddać komuś z całymi kablami, Chętnego zapraszam na priv. Myślałem że to moduł anteny ale chyba się mylę, bo na allegro inaczej to wygląda.
Obrazek

2.Jak to jest z Linką od maski, wymieniałem dzisiaj 2 zamówiona używka i nic... Poskłądane do kupy co się okazuje zaczep od strony pasażera dzialą zaczep kierowcy się nie rusza, w czym jest problem jak to poskładać. Linka od B3 i b4 sedan podchodzi do Avanta nie ma różnicy ?

Rozrysowałem jak to u mnie wygląda, jeszcze do tego pancerz wchodzi do auta i ma on dochodzić do takiej jak by blokadki gdzie jedno oczko jest większe i w to wchodzi pancerz a drugie małe i już tam sama linka ? Tak?
Obrazek

3. Dręczy mnie dziura w wykładzinie podłogi, gdyż jak wymieniałem dostałem wykładzinę z auta w kórym była stopka/podpora kierowcy coś takiego jak poniżej na zdjęciu. Z tego co wiem blacha przykręcana jest do śrub wystających z podłogi u mnie tego nie ma i pytanie co zrobić rezał ktoś coś takiego ? Czy lepiej sobie darować i znaleźć wykładzinę drugą.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemas80
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Przemas80 » 19 sty 2016, 19:32

hirschmann to złacze antenowe na ebayu znalazłem takie samo

https://translate.google.pl/translate?h ... rev=search

Awatar użytkownika
maxwwy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: maxwwy » 19 sty 2016, 20:34

Jak by ktoś chciał oodam za darmo ;) Czekam na odpowiedzi na resztę pytań. Bardzo ważna jest maska :D

Awatar użytkownika
Przemas80
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Przemas80 » 20 sty 2016, 11:43

Podstopnicę ja bym montował bo to fajna rzecz, co do maski wymieniałem z bratem cała linkę,ale z tego co pamiętam odpowiedź na to jest w książce sam naprawiam i reguluję audi 80 więc ściagnij może sobie

Awatar użytkownika
maxwwy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: maxwwy » 22 sty 2016, 01:41

Dzięki Przemo za podpowiedź ;) W książce znalazłem info, podpatrzyłem u znajomego jutro robię ;) Dodatkowo dostałem nową linkę ;P Co do podstopnicy to się zastanawiam wiercić otwór w podłodze i montować śruby trzeba :/ inaczej nie założę...

Takie jeszcze mam pytanko Jak jest gąbka w podłodze wygłuszenie mata ta pod wykładziną, chcę to po zimie wymienić, co kupić zamiast tego ?

Awatar użytkownika
Przemas80
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Przemas80 » 22 sty 2016, 09:49

maxwwy pisze:Dzięki Przemo za podpowiedź ;) W książce znalazłem info, podpatrzyłem u znajomego jutro robię ;) Dodatkowo dostałem nową linkę ;P Co do podstopnicy to się zastanawiam wiercić otwór w podłodze i montować śruby trzeba :/ inaczej nie założę...

Takie jeszcze mam pytanko Jak jest gąbka w podłodze wygłuszenie mata ta pod wykładziną, chcę to po zimie wymienić, co kupić zamiast tego ?
Są specjalne maty już z klejem przycinasz naklejasz nie pamiętam dokładnej nazwy :oops:

Awatar użytkownika
maxwwy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: maxwwy » 31 sty 2016, 15:38

Siemanko siemnako :D Owocny tydzień dla Audi !

Dławienie się na benzynie pożegnane :D Wymieniony cały monowtrysk, uszczelkai tym podobne, przepustnica z krokowym, zamontowane przewody Powertech, no i jednak podpatrzyłem pomysł Przemas80 i zrobiłem dolot ze stożkiem, Całość spawana z Rury 2.5" kwas o ściance 1,5mm, na początku tylko jedna złączka silikonowa szyta wzmacniana. Spawane Tigiem i na koniec delikatna polerka. Efekt przedni <ok> nie tylko ładniej wygląda ale dolne obroty naprawdę się poprawiły,

Zabuduję jeszcze ściankę od kolektora by nie łapała ciepłego powietrza.
Całość prezentuje się tak :

Obrazek

Obrazek

Założyliśmy jeszcze 17" na próbę jak w całości się to zgrywa brakuje jeszcze tylko zaślepek od felg, wygląda tak :

Obrazek

Co dalej jeszcze nie wiem myślimy, w tym tygodniu będę chciał ogarnąć tą podstopnicę, przerejestruję auto i trzeba wymienić klocki :D

[ Dodano: 2016-01-31, 15:38 ]
Ps. Poszukuję kompletu lamp na przód i zaślepki halogena od strony kierowcy

Awatar użytkownika
DEDHI
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: DEDHI » 31 sty 2016, 21:38

fajnie wyszło... dolot jest spoko, tylko zrób przegrodę od ciepłą. Dodatkowo cały czas czekam na dodatki do drewna pod maską... ;-)

Awatar użytkownika
maxwwy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: maxwwy » 01 lut 2016, 03:10

DEDHI ja tez czekam <ok> lecz teraz wpadnie jeszcze jakas obudowa i narazie pauza pod maska zaczynam kompletowac blacharke bo do czerwca bede chcial pomalowac całe Audi,

Mam takie pytanie te listy na drzwiach srodkowe nie dolne sa na jakis klej ? Czy sa spinki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi 80/90 - B4.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl