Lowered Avant | ABT 93.r
Zobaczymy co da się zrobić, choć mam tą tendencję że w jednych mi się podoba w drugich mniej. tak że więc muszę się zastanowić nad tym. Proponujesz oczywiście front jak u ciebie tak ? Na daną chwilę mam dwa przewodnie motywy które chcę do sezonu ogarnąć, malowanie, i opuścić Audicę jeszcze niżej. A co z tego wyjdzie nie wiadomo brak stałej pracyPrzemas80 pisze:Teraz to fajnie by wyglądał przód z pomarańczowym kierunkiem
Nie chodzi mi o to teraz że mogły by być te kierunki co masz pomarańczowe,jak nie chcesz kupować to folią transparentną możesz okleić w razie jakby ci się nie widziało zerwiesz.Co do obniżenia to ja bym nie przesadzał bo tak jest okmaxwwy pisze:Zobaczymy co da się zrobić, choć mam tą tendencję że w jednych mi się podoba w drugich mniej. tak że więc muszę się zastanowić nad tym. Proponujesz oczywiście front jak u ciebie tak ? Na daną chwilę mam dwa przewodnie motywy które chcę do sezonu ogarnąć, malowanie, i opuścić Audicę jeszcze niżej. A co z tego wyjdzie nie wiadomo brak stałej pracyPrzemas80 pisze:Teraz to fajnie by wyglądał przód z pomarańczowym kierunkiem
Zostaje jak jest , lampy będę zmieniała le na jakiś oryginał zwykły nie zespolaki kierunków depo poszukuję dymionych, bo te co mam teraz zamówione na allegro "Petrov" niby dymione ale dla mnie wgl nie są
[ Dodano: 2016-01-19, 18:54 ]
Zwracam się do was z kilkoma pytaniami gdyż mam kilka zagadek
1.Co to jest do czego służy ? Jest coś wartę ? Mogę oddać komuś z całymi kablami, Chętnego zapraszam na priv. Myślałem że to moduł anteny ale chyba się mylę, bo na allegro inaczej to wygląda.
2.Jak to jest z Linką od maski, wymieniałem dzisiaj 2 zamówiona używka i nic... Poskłądane do kupy co się okazuje zaczep od strony pasażera dzialą zaczep kierowcy się nie rusza, w czym jest problem jak to poskładać. Linka od B3 i b4 sedan podchodzi do Avanta nie ma różnicy ?
Rozrysowałem jak to u mnie wygląda, jeszcze do tego pancerz wchodzi do auta i ma on dochodzić do takiej jak by blokadki gdzie jedno oczko jest większe i w to wchodzi pancerz a drugie małe i już tam sama linka ? Tak?
3. Dręczy mnie dziura w wykładzinie podłogi, gdyż jak wymieniałem dostałem wykładzinę z auta w kórym była stopka/podpora kierowcy coś takiego jak poniżej na zdjęciu. Z tego co wiem blacha przykręcana jest do śrub wystających z podłogi u mnie tego nie ma i pytanie co zrobić rezał ktoś coś takiego ? Czy lepiej sobie darować i znaleźć wykładzinę drugą.
[ Dodano: 2016-01-19, 18:54 ]
Zwracam się do was z kilkoma pytaniami gdyż mam kilka zagadek
1.Co to jest do czego służy ? Jest coś wartę ? Mogę oddać komuś z całymi kablami, Chętnego zapraszam na priv. Myślałem że to moduł anteny ale chyba się mylę, bo na allegro inaczej to wygląda.
2.Jak to jest z Linką od maski, wymieniałem dzisiaj 2 zamówiona używka i nic... Poskłądane do kupy co się okazuje zaczep od strony pasażera dzialą zaczep kierowcy się nie rusza, w czym jest problem jak to poskładać. Linka od B3 i b4 sedan podchodzi do Avanta nie ma różnicy ?
Rozrysowałem jak to u mnie wygląda, jeszcze do tego pancerz wchodzi do auta i ma on dochodzić do takiej jak by blokadki gdzie jedno oczko jest większe i w to wchodzi pancerz a drugie małe i już tam sama linka ? Tak?
3. Dręczy mnie dziura w wykładzinie podłogi, gdyż jak wymieniałem dostałem wykładzinę z auta w kórym była stopka/podpora kierowcy coś takiego jak poniżej na zdjęciu. Z tego co wiem blacha przykręcana jest do śrub wystających z podłogi u mnie tego nie ma i pytanie co zrobić rezał ktoś coś takiego ? Czy lepiej sobie darować i znaleźć wykładzinę drugą.
hirschmann to złacze antenowe na ebayu znalazłem takie samo
https://translate.google.pl/translate?h ... rev=search
https://translate.google.pl/translate?h ... rev=search
Dzięki Przemo za podpowiedź W książce znalazłem info, podpatrzyłem u znajomego jutro robię Dodatkowo dostałem nową linkę ;P Co do podstopnicy to się zastanawiam wiercić otwór w podłodze i montować śruby trzeba inaczej nie założę...
Takie jeszcze mam pytanko Jak jest gąbka w podłodze wygłuszenie mata ta pod wykładziną, chcę to po zimie wymienić, co kupić zamiast tego ?
Takie jeszcze mam pytanko Jak jest gąbka w podłodze wygłuszenie mata ta pod wykładziną, chcę to po zimie wymienić, co kupić zamiast tego ?
Są specjalne maty już z klejem przycinasz naklejasz nie pamiętam dokładnej nazwy :oops:maxwwy pisze:Dzięki Przemo za podpowiedź W książce znalazłem info, podpatrzyłem u znajomego jutro robię Dodatkowo dostałem nową linkę ;P Co do podstopnicy to się zastanawiam wiercić otwór w podłodze i montować śruby trzeba inaczej nie założę...
Siemanko siemnako Owocny tydzień dla Audi !
Dławienie się na benzynie pożegnane Wymieniony cały monowtrysk, uszczelkai tym podobne, przepustnica z krokowym, zamontowane przewody Powertech, no i jednak podpatrzyłem pomysł Przemas80 i zrobiłem dolot ze stożkiem, Całość spawana z Rury 2.5" kwas o ściance 1,5mm, na początku tylko jedna złączka silikonowa szyta wzmacniana. Spawane Tigiem i na koniec delikatna polerka. Efekt przedni <ok> nie tylko ładniej wygląda ale dolne obroty naprawdę się poprawiły,
Zabuduję jeszcze ściankę od kolektora by nie łapała ciepłego powietrza.
Całość prezentuje się tak :
Założyliśmy jeszcze 17" na próbę jak w całości się to zgrywa brakuje jeszcze tylko zaślepek od felg, wygląda tak :
Co dalej jeszcze nie wiem myślimy, w tym tygodniu będę chciał ogarnąć tą podstopnicę, przerejestruję auto i trzeba wymienić klocki
[ Dodano: 2016-01-31, 15:38 ]
Ps. Poszukuję kompletu lamp na przód i zaślepki halogena od strony kierowcy
Dławienie się na benzynie pożegnane Wymieniony cały monowtrysk, uszczelkai tym podobne, przepustnica z krokowym, zamontowane przewody Powertech, no i jednak podpatrzyłem pomysł Przemas80 i zrobiłem dolot ze stożkiem, Całość spawana z Rury 2.5" kwas o ściance 1,5mm, na początku tylko jedna złączka silikonowa szyta wzmacniana. Spawane Tigiem i na koniec delikatna polerka. Efekt przedni <ok> nie tylko ładniej wygląda ale dolne obroty naprawdę się poprawiły,
Zabuduję jeszcze ściankę od kolektora by nie łapała ciepłego powietrza.
Całość prezentuje się tak :
Założyliśmy jeszcze 17" na próbę jak w całości się to zgrywa brakuje jeszcze tylko zaślepek od felg, wygląda tak :
Co dalej jeszcze nie wiem myślimy, w tym tygodniu będę chciał ogarnąć tą podstopnicę, przerejestruję auto i trzeba wymienić klocki
[ Dodano: 2016-01-31, 15:38 ]
Ps. Poszukuję kompletu lamp na przód i zaślepki halogena od strony kierowcy