[B3 1.8 PM] Swap na 2.0 ABK 115km
[B3 1.8 PM] Swap na 2.0 ABK 115km
Witam jako iż 90 km w mojej b3 to troche mało a wiecej nie osiagnę to też planuję swap na wyżej wymieniony 2.0 115km z B4 i mam pytanie , ponieważ czytałem tematy poprzednie ale jest tego malutko i jedyne co się dowiedziałem to że prócz gołego silnika potrzebuję kolektor wydechowy z abk oraz elektryka wiem że komputer ale co dalej nie mogę znaleść informacji jakie rzeczy muszę kupić przed zaczęciem swapa ( wiem że są rzeczy ktore wychodza w trakcie ale to bedzie w trakcie) nie mam czasu by auto zostawic na miesiac w warsztacie wiec chce to w maksymalnie tydzień ogarnąć , a więc budżet coś kolo 2 tysiecy (elastyczny) nie interesuje mnie inne swapy za "lekko" wieksza cene , chciałbym sie dowiedziec tylko i wylacznie od osoby ktora wie tudziez robila takiego swapa co jest potrzebne przed rozpoczeciem
samych gratów troche się nazbiera
kolektor wydechowy,ssący,przepustnica czujnik położenia przepustnicy,listwa z wtryskami,
sonda lambda,obudowa filtra powietrza,przepływomierz,kruciec przykrecany do głowicy na dwa czujniki,czujnik szary ,czujnik niebieski,komputer ,aparat zapłonowy ,wiązki elektryczne ,mozliwe zze bedziesz musial kombinować z mocowanie poduszki skrzyni do sanek swoich lub wymiana na sanki pod ABK
Osobiscie ci powiem że składając to na pewnych sprawnych gratach ciężko będzie ci się zamknąć w 2 tyś zł.
I nie licz że ABK będzie ci rwało na starcie wiele lepiej jak twoje 1.8
kolektor wydechowy,ssący,przepustnica czujnik położenia przepustnicy,listwa z wtryskami,
sonda lambda,obudowa filtra powietrza,przepływomierz,kruciec przykrecany do głowicy na dwa czujniki,czujnik szary ,czujnik niebieski,komputer ,aparat zapłonowy ,wiązki elektryczne ,mozliwe zze bedziesz musial kombinować z mocowanie poduszki skrzyni do sanek swoich lub wymiana na sanki pod ABK
Osobiscie ci powiem że składając to na pewnych sprawnych gratach ciężko będzie ci się zamknąć w 2 tyś zł.
I nie licz że ABK będzie ci rwało na starcie wiele lepiej jak twoje 1.8