Quick - zdjęcia poprawione - enjoyquick pisze:Zdjęcia są niedostępne.. To samo na chrome oraz ie.
[Audi Cabrio] Cabrio by- stawsz - new setup :)
-
- Forum Audi 80
Minęło trochę czasu wiec wracam do Was z nowościami, auto obecnie stoi u Kamila z Sthonka Motorsport gdzie jest wykonywany kompletny układ wydechowy z "kwasa" wg mojego pomysłu.
Wcześniej na aucie znalazły się inne "nowości" - tj fabrycznie nowe tylne lampy , nowe gumowe listwy dolne , zderzak ori Rs2 , ori gril rs2 , swap na manual, posprzątanie w komorze silnika i usuniecie wszystkich zaniedbań , nowy gośnik suba od Hifonics oraz nowy wzmak monobolk pod niego również Hifonics Tytan 1500D , a także nowe stare radio Nakamischi cd 45z .
W planach jeszcze lustra od Porsche 993, 964 i to będzie prawie wszystko jesli chodzi o zmiany, dalej juz tylko detailing i pociecha z tego co zrbibiłem - mam nadzieje ze sie podoba ?
Wcześniej na aucie znalazły się inne "nowości" - tj fabrycznie nowe tylne lampy , nowe gumowe listwy dolne , zderzak ori Rs2 , ori gril rs2 , swap na manual, posprzątanie w komorze silnika i usuniecie wszystkich zaniedbań , nowy gośnik suba od Hifonics oraz nowy wzmak monobolk pod niego również Hifonics Tytan 1500D , a także nowe stare radio Nakamischi cd 45z .
W planach jeszcze lustra od Porsche 993, 964 i to będzie prawie wszystko jesli chodzi o zmiany, dalej juz tylko detailing i pociecha z tego co zrbibiłem - mam nadzieje ze sie podoba ?
powiem ci Szymon że są to grube zmiany. Zmieniając całościowy pakiet RS2 zmieniłeś samochód Jak dla mnie fajnie, zawsze będzie to fajny pakiet, tym bardziej że jest to ori pakiet. Fura się zdecydowanie odmłodziła co pokazuje tylko że jest to pakiet ponad czasowy... Osobiście jestem na TAK, podoba mi się. Szacun za wkład pracy i podejście do tematu
-
- Forum Audi 80
Uuuuu Panie jedziesz grubo...bo albo grubo albo wcale
Szacun za wkład tylu rarytasów bo efekt będzie bajkowy, niby to samo auto a już jakby inne ...a tym nakamitchi i lustrami prosiaka to już zamiatasz
PS: Powiedz mi czy te blachy na które wsuwane są niejako kierunki w zderzaku masz z wcześniejszego poliftowego czy miałeś inne od zderzaka RS? Bo u siebie (też ori RS) jakoś nie mogę zniwelować szpary między halogenem na kierunkowskazem i mam podejrzenie, że to ta blaszka jest z innego zderzaka i dlatego nie daje się to spasować.
Szacun za wkład tylu rarytasów bo efekt będzie bajkowy, niby to samo auto a już jakby inne ...a tym nakamitchi i lustrami prosiaka to już zamiatasz
PS: Powiedz mi czy te blachy na które wsuwane są niejako kierunki w zderzaku masz z wcześniejszego poliftowego czy miałeś inne od zderzaka RS? Bo u siebie (też ori RS) jakoś nie mogę zniwelować szpary między halogenem na kierunkowskazem i mam podejrzenie, że to ta blaszka jest z innego zderzaka i dlatego nie daje się to spasować.
w polifcie nie ma blaszki- juz wzieli i poprawili to gówno ... ja jedną stornę założyłem i było igła od razu a druga to droga przez mękę ... ale pisz jak coś to pomogęRadoslavsky pisze:Uuuuu Panie jedziesz grubo...bo albo grubo albo wcale
A tak pół żartem pół serio jesteś jedną z niewielu osób co wiedzą co to Nakamischi
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Wysio mozna otworzyc Polskie Audi Tradition hehe cabrio robi robote 8-)wysio pisze:Blaszek już dawno w ASO nie ma , jakby co mogę takie zrobić mam szablony ect . Zresztą zderzak Szymona na nich jest złożonyKolczat pisze:Radoslavsky, blaszki swego czasu były do kupienia w aso, cena jednej to około 50pln
kolejna gruba fura sie robi :mrgreen: