Witam Tak jak w temacie. Orientuje się ktoś może czy bedzię pasowała do mojej vałki lampa zespolona od Audi 90 b3 ? Znalazłem taką na allegro w opisie jest napisane LAMPA PRZÓD PRAWA HELLA AUDI 80 90 B3 B4 COUPE BDB.
Pozdrawiam
[B4 2.6 ABC] Lampy zespolone od AUDI 90 B3
Czyli na pewno nie będą do siebie pasowały ? a wie ktoś może czy przez to, że w vałce są zespolone lampy błotniki przednie od zwykłych b4 czymś się różnią ? Chodzi mi o rozmiar wnęki na lampe z przodu błotnika, bo wydaję mi się, że w zwykłych lampach ten kierunek jest troche większy od pozycji w zespolonych.
Chciałem je zamontować tylko ze względu na $$ i niewiedze Myślałem, że jak piszą na aukcjach Lampy AUDI 80 90 B3 B4 to różnicy nie będzie, a były one za jedyne 190zł od lampy.Leo pisze:zamontować zamontujesz, ale maska będzie zachodzić na lampy długie. Przecież te lampy są dłuższe od tych z b4 a poza tym będziesz musiał wtyczkę przelutować.
I będzie wyglądać jak pół dupy zza krzaka.
a po co chcesz je montować? Dlaczego nie zamontujesz lamp z b4, cenę mają zespolaki podobną.
Odpowiedziałbyś kolego jeszcze na moją zagwozdkę z błotnikami ? Wszystkie B4 mają takie same, czy jest różnica ze względu na zespolone lampy ?
- KonradoMoreno
- Forum Audi 80