[B4 2.0 ABK] zamki drzwi dziwny problem
[B4 2.0 ABK] zamki drzwi dziwny problem
Witam,zakładam nowy temat ponieważ nie znalazłem nic co by dało jakiś rezultat w zmaganiach z moją audi.
dokładniej mówiąc miałem wczesniej wkładkę zwykłą bez tego (microwłącznika)
i było ok tylko że kable do pompki które idą do krańcówek były ucięte wszystkie i zmostkowane,ostatnio dorwałem oryginalną wkładke z tym czymś wszystko podłączyłem kable przy pompce dolutowałem tak jak trzeba bo kostke też zdobyłem a tu dupa ,gdy przekręcam kluczyk żeby samochód zamknąć to uzbraja się alarm rygiel zostaje pociągnięty w dól ale momentalnie wyskakuje tak jak by dostawała pompka sygnał że chce otworzyć a nie zamknąć ,a żeby zamknąć autko musze dwa razy przekręcić kluczykiem tak jak bym go chciał otworzyć,zaczyna mnie to wkurzać bo nie mogę tego ogarnąć a na dodatek uzboił mi się immo i nie moge samochodu teraz odpalić.Miał ktoś może taki problem??pomocy jak najszybciej:)
dokładniej mówiąc miałem wczesniej wkładkę zwykłą bez tego (microwłącznika)
i było ok tylko że kable do pompki które idą do krańcówek były ucięte wszystkie i zmostkowane,ostatnio dorwałem oryginalną wkładke z tym czymś wszystko podłączyłem kable przy pompce dolutowałem tak jak trzeba bo kostke też zdobyłem a tu dupa ,gdy przekręcam kluczyk żeby samochód zamknąć to uzbraja się alarm rygiel zostaje pociągnięty w dól ale momentalnie wyskakuje tak jak by dostawała pompka sygnał że chce otworzyć a nie zamknąć ,a żeby zamknąć autko musze dwa razy przekręcić kluczykiem tak jak bym go chciał otworzyć,zaczyna mnie to wkurzać bo nie mogę tego ogarnąć a na dodatek uzboił mi się immo i nie moge samochodu teraz odpalić.Miał ktoś może taki problem??pomocy jak najszybciej:)
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
Ciężka sprawa, może lepiej podjechać do jakiegoś elektryka bo szczerze powiem miałem już kilka samochodów i jak się nie ma bardzo pojęcia o budowie instalacji to można narobić więcej szkody niż jest. Elektryk zaraz ci wybada co i jak i zrobi w godzinkę. Koszty będą niewielkie a będziesz miał spokój.
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
dzięki za zainteresowanie,narazie odpiąłem wkładke i zwarłem wszystykie kable na 16 pinowej kostce żebym mógł odpalić silnik(tak było zrobione wczesniej zanim kupiłem samochód)i narazie dałem sobie z tym spokój bo mam dużo innej pracy,ale może gdzieś na wiosne jak bedzie cieplej to bede się z tym bawił :)bo narazie to pogoda zniechęca do pracy