hmm, pewnie jakoś da ale ja nie chciałbym niczego dziurawić a nie nawiercaćelektronic pisze: A nie da rady go nad nogami jakoś przymocować??
Montaż CB
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
Jak Teddy juz nie ma? President Teddy ASC jest nadal w sklepach nawet w media expert dostaniesz.
Export tez jest dobra bo dosc silna ale im dluzsza tym dalszy zasieg masz bez szumow. a do sedana ml145 jest moim zdaniem w pelni ok. Tylko na niektorych niskich parkingach poziomowych (np do galerii) to zahaczy a tak to smialo na niej smigam i jest ok
President Jimmy II ASC to nowa wersja Teddiego. W sumie to jedno to samo
Export tez jest dobra bo dosc silna ale im dluzsza tym dalszy zasieg masz bez szumow. a do sedana ml145 jest moim zdaniem w pelni ok. Tylko na niektorych niskich parkingach poziomowych (np do galerii) to zahaczy a tak to smialo na niej smigam i jest ok
President Jimmy II ASC to nowa wersja Teddiego. W sumie to jedno to samo
Jak na taką półke cenową to śmiało polecam taki zestaw. Radio odbiera bardzo dobrze a i inni słyszą Ciebie głośno i wyraźnie nawet z daleka.
Aktualnie jak tu wyżej kolega wspomniał Jimmi II ASC + Antena President ML145
SWR na pomiarze nie przekraczało poziomu 1.1 1.2 także to jest świetny wynik.
Odradzam kupowania w neonecie. Wystawiają na sklep produkty ze zwrotów. Naciąłem się właśnie z antena u nich i z laptopem. Okazało się ze laptop był używany a antena spalona ( dobrze ze przed użyciem był robiony pomiar SWR bo inaczej mogłaby spalić radio)
Radio mam z mediaexpert a antenę z serwisu (facet prowadzi tez sklep to od razu w kupno anteny wliczył mi sprawdzenie zestawu)
Aktualnie jak tu wyżej kolega wspomniał Jimmi II ASC + Antena President ML145
SWR na pomiarze nie przekraczało poziomu 1.1 1.2 także to jest świetny wynik.
Odradzam kupowania w neonecie. Wystawiają na sklep produkty ze zwrotów. Naciąłem się właśnie z antena u nich i z laptopem. Okazało się ze laptop był używany a antena spalona ( dobrze ze przed użyciem był robiony pomiar SWR bo inaczej mogłaby spalić radio)
Radio mam z mediaexpert a antenę z serwisu (facet prowadzi tez sklep to od razu w kupno anteny wliczył mi sprawdzenie zestawu)