teraz pytanko też wam silnik siedzi jakoś centymetr może dwa +- od pompy hamulcowej?  Czy to ja źle łapy podorabiane mam
 teraz pytanko też wam silnik siedzi jakoś centymetr może dwa +- od pompy hamulcowej?  Czy to ja źle łapy podorabiane mam  aa i trochę korek od oleju ociera o maskę ale to przy butowaniu, to już drobnostki ważne że auto hula, Pozdro
 aa i trochę korek od oleju ociera o maskę ale to przy butowaniu, to już drobnostki ważne że auto hula, Pozdro teraz pytanko też wam silnik siedzi jakoś centymetr może dwa +- od pompy hamulcowej?  Czy to ja źle łapy podorabiane mam
 teraz pytanko też wam silnik siedzi jakoś centymetr może dwa +- od pompy hamulcowej?  Czy to ja źle łapy podorabiane mam  aa i trochę korek od oleju ociera o maskę ale to przy butowaniu, to już drobnostki ważne że auto hula, Pozdro
 aa i trochę korek od oleju ociera o maskę ale to przy butowaniu, to już drobnostki ważne że auto hula, Pozdro
1. Niewrocek pisze:Mam pytanie do osób które już bawiły się w taki swap mianowicie :
1. Czy sprzęgło z 2.8 będzie pasowało?
2. Czy pompa paliwa z 2.8 da radę 1.8T bo ta z ABK podobno jest za słaba?