[B4 2.0 ABT] Podskakujący tył auta
[B4 2.0 ABT] Podskakujący tył auta
Jest poważny problem bo prawie bym się zabił Mianowicie chodzi o tylne zawieszenie które na każdej jednej nierównosci wybija mi w niebo tyl samochodu którego nie można opanować.
Nawet jak auto stoi na parkingu to jedna reką moge ruszac tyłem jak bym "kozłował" piłkę do kosza. Nie wiem za co sie zabrać a pilnie musze naprawic to zjawisko. Mial ktos podobnie?
Amory tylne są zarzygane olejem
Nawet jak auto stoi na parkingu to jedna reką moge ruszac tyłem jak bym "kozłował" piłkę do kosza. Nie wiem za co sie zabrać a pilnie musze naprawic to zjawisko. Mial ktos podobnie?
Amory tylne są zarzygane olejem
Ostatnio zmieniony 11 maja 2016, 08:18 przez JZA80, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
JZA80, prawie na 100 procent amory kaplica całkowita i dlatego tak się dzieje. W którymś z auto to przerabiałem u siebie jak wpadłem w dziurę i amor od razu się wylał to nie dało się jeździć.
Dziwne że wcześniej tego nie zauważyłeś bo to już wcześniej musiało się ujawniać. Dla pewności możesz podjechać na jakąś stację i wszystko będziesz wiedział chodź moim zdaniem to zbędne.
Dziwne że wcześniej tego nie zauważyłeś bo to już wcześniej musiało się ujawniać. Dla pewności możesz podjechać na jakąś stację i wszystko będziesz wiedział chodź moim zdaniem to zbędne.