[ALL]Rozbieranie pompy wtryskowej Bosch VP 37.
Tak to te słynne zdjęcie dające nadzieję wielu właścicielom tych nastawników (i mi kiedyś ) Palec jest wprasowany na sworzeń (pasowanie ciasne). Jedyne sensowne( w miarę) rozwiązanie to oddanie tego ustrojstwa do regeneracji (allegro), ale taniej i pewniej i lepiej jest zmienić osprzęt auta na nastawnik HDK.
teg raczej sę nei nada zregenerowac ,podobno sa firmy co napylają nowe ścieżki na płytke ale u mnie płytka jak wszystko inne jest sprawne .zresztą jak coś mam kilka takich pomp(100% sprawne i pewne ,czyste w srodku a wiadomo że trafic taką dobra to graniczace z cudem ) z innej marki samochodu ,przelutuje wtyczke i działa .
ale to coś ( ten palec ) da sie sciagnac tylko nie mam takiego małego sciągacza do łożysk ale drgneło to mi więc będzie dobrze . raczej wątpiłem w to ,że ktoś mi pomoże tu na forum ale poradziłęm sobie sam .pozdro
ale to coś ( ten palec ) da sie sciagnac tylko nie mam takiego małego sciągacza do łożysk ale drgneło to mi więc będzie dobrze . raczej wątpiłem w to ,że ktoś mi pomoże tu na forum ale poradziłęm sobie sam .pozdro