zgadzam się_Dave pisze:dzieki za zajefajnie udany spot, szkoda ze tak krotko
w końcu nie miałam najdalej
aczkolwiek najbliżej miał właściciel poniższego ogródka
zdj
zgadzam się_Dave pisze:dzieki za zajefajnie udany spot, szkoda ze tak krotko
Drogi Macieju, jakbyś bywał na naszych spotach, to wiedziałbyś, że ostatnimi czasy góra jest 5 samochodów jak nie mniej a po drugie nikt Ci nie broni stać i marznąć na dworze ;]jest jeszcze trzecie! na ostatnim spocie jakoś nie było problemu z jednym stołem w knajpie aby się wszyscy pomieściliMaciek. pisze:Jaki listopad, haloween to 31. października.nathalie pisze:bo jako by nie było bydzie to listopad...
Czyli szukamy jakiejś knajpy, z której nas nie wygonią, gdzie będzie można siąść przy jednym stole i pod którą można zmieścić kilka/kilkanaście (oby) aut naraz?
Dzień czy dwa w tą czy w tą.Maciek. pisze:Jaki listopad, haloween to 31. października.
Droga Patrycjo, ostatnimi czasy to znaczy dwa ostatnie spoty (bodajże z tego co pamiętam). Pierwszy w porze wakacyjnej, na drugi trzeba było kawałek dojechać. Poza tym, że "ostatnio było mniej" nie jest regułą (przykładowo kwietniowy spot).illusiona pisze:Drogi Macieju, jakbyś bywał na naszych spotach, to wiedziałbyś, że ostatnimi czasy góra jest 5 samochodów jak nie mniej
Czy ja gdzieś w poprzednim poście napisałem, że chcę stać i marznąć na dworze? Jedynie chciałem doprecyzować czego szukamy. Jeżeli chodzi o jeszcze wcześniejszy post to przytaknąłem na propozycję _Dave'a, bo zawsze można chwilę postać na dworze i następnie przenieść się w jakieś cieplejsze miejsce (ponownie przykładowo kwietniowy spot). Od razu zaznaczę - tak, wiem, zawsze można postać na dworze pod knajpą.illusiona pisze: a po drugie nikt Ci nie broni stać i marznąć na dworze ;]
To dobrze.illusiona pisze:jest jeszcze trzecie! na ostatnim spocie jakoś nie było problemu z jednym stołem w knajpie aby się wszyscy pomieścili
Wszyscy pomieścili się w Maku, szkoda że jedna połowa po jednej stronie, a druga połowa po drugiej stronie.nathalie pisze:a wcześniej w Tychach też my się w MAKU pomieścili a było nas kapke więcej.
Chciałem pomyśleć o konkretach, dlatego napisałem poprzedni post żeby uściślić to czego szukamy oraz by może przypomnieć komuś o tym, że zna lokal który mniej więcej spełnia te warunki.nathalie pisze:Także myślcie o konkretach, bo spotkać się na parkingu to można pomału pod każdym sklepem
Jest weekend, są różne imprezy (wesela, chrzciny, urodziny itp.), więc niektóre lokale nie będą posiadać miejsca dla ludzi przychodzących "z ulicy". Lepiej to zaplanować zanim się tam zjedziemy, bo potemMaciek. pisze:Czyli szukamy jakiejś knajpy, z której nas nie wygonią,
, a tego byśmy nie chcieli.nathalie pisze:A jak jo mom jechać ponad 100 km po to żeby marznąć to się mi nie chce.
Skoro tworzymy grupę zwaną Audi 80 Klub Polska, jeżeli mamy się spotkać to po co robić podziały pod tytułem część tu, część tam, a część jeszcze gdzieś indziej? To jest spot, ma na celu nas zintegrować, a nie dzielić.Maciek. pisze:gdzie będzie można siąść przy jednym stole
Tak jak wspomniałem wcześniej, ilość aut na spocie to nie reguła. Jakoś w kwietniu udało się zgromadzić całkiem sporą liczbę osób, to czemu miałoby się nie udać teraz?Maciek. pisze:i pod którą można zmieścić kilka/kilkanaście (oby) aut naraz?