[inne] regulator napięcia objawy
- białaperełka
- Forum Audi 80
To ja powracam tu znowu, ponieważ po mojej usterce i wymianie szczotek i regulatora napięcia problem pojawil się po tyg znowu. Audi 2 dni postało bez odpalania i na 3 dzien odpalio jak młody Bóg. do dziś gdy wjechałam w wielką kałuże i od razu zaświecilo sie ładowanie a temperatura i wspomaganie zrobiły dyskoteke. Przejechałam 5 km i zgasło i na razie cisza. Ja już nie mam pomysłu co z tym jest. Koledzy sugerowaliście ze to nie wilgoć jest powodem a jednak dziś jestem pewna że to ma wpływ.
- białaperełka
- Forum Audi 80
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Osłona silnika, potocznie nazywany tez pampers silnika. Dla tego że zatrzymuje drobne wycieki nie leci na ziemię. Działa też w drugą stronę nie zachlapuje silnik rozbryzganą wodą spod kół.białaperełka pisze:Ty pewnie nie chciałbyś dostać takiej odpowiedzi ale dzięki za poprawe humoru.Jarewa pisze:Zainstaluj pampersa
- białaperełka
- Forum Audi 80
Fajna nazwa , może to ostateczność, dziekuje wamJarewa pisze:Osłona silnika, potocznie nazywany tez pampers silnika. Dla tego że zatrzymuje drobne wycieki nie leci na ziemię. Działa też w drugą stronę nie zachlapuje silnik rozbryzganą wodą spod kół.białaperełka pisze:Ty pewnie nie chciałbyś dostać takiej odpowiedzi ale dzięki za poprawe humoru.Jarewa pisze:Zainstaluj pampersa
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Nazwa adekwatna do funkcji. A ty o czym myślałaś?
Ostatecznie niech wymienią ci regulator jakiś markowy bo oryginał boscha to raczej bez sensu. Choć dziwię się co zanik prądu ma do
Ostatecznie niech wymienią ci regulator jakiś markowy bo oryginał boscha to raczej bez sensu. Choć dziwię się co zanik prądu ma do
i Czy aby na pewno świeci kontrolka ładowania to znaczy czerwone z ikonką akumulatora bo to ważne.białaperełka pisze: wspomaganie zrobiły dyskoteke
- białaperełka
- Forum Audi 80
Hmm wczesniej mialam opla i przez caly czas eksploatacji nie mialam żadnych problemów z elektryką a teraz mając to auto pierwszy raz zdarza mi się mieć taki problem. Wydaje mi się że gościu od roboty to całkiem dobry spec. Świeci się na czerwono akumulator a mygają wspomaganie i temperatura. I zapala się to w dziwnie nieokreślonych momentach. Raz na dołku raz gdy przejade po kałuży. Teraz jest na razie okej. Już nie mam pomysłu. Sprobuje zalożyć oslone