[All] ET - tolerancja, wybór, wartości
czy felgi beda pasowaly??
Witam!
Chce kupić felgi do mojego audi 80 b3 sedan.
16 cali
szerokosc 7 cali
et 18 - i wlasnie chodzi o to czy wejda i czy beda ladnie lezaly bo nie chce aby za mocno wystawaly.
Pomożecie?
Chce kupić felgi do mojego audi 80 b3 sedan.
16 cali
szerokosc 7 cali
et 18 - i wlasnie chodzi o to czy wejda i czy beda ladnie lezaly bo nie chce aby za mocno wystawaly.
Pomożecie?
Witam, Panowie i Panie, tak przejrzałem ten wątek i nie znalazłem nic na temat B2
Planuje zakup felg do mego sedana, tylko mam poważny dylemat jaki rozmiar wybrać 16" czy 17"... No i oczywiście jakie parametry felgi by podeszły bo nie mogę znaleźć nigdzie takich informacji może ktoś kiedyś kombinował w swoim B2 Dodam że zawias seria, w niedalekiej przyszłości planuje -40/-40
Planuje zakup felg do mego sedana, tylko mam poważny dylemat jaki rozmiar wybrać 16" czy 17"... No i oczywiście jakie parametry felgi by podeszły bo nie mogę znaleźć nigdzie takich informacji może ktoś kiedyś kombinował w swoim B2 Dodam że zawias seria, w niedalekiej przyszłości planuje -40/-40
siema
rzecz sie ma o coupe oske b4
obnizenie bedzie 60/40
mysle na 17 stkami ale eby byly ladnie spasowane.
tyl moze wystawac nawet z 1cm na zewnatrz bo zrobie jakis tam naciag na oponie..przod na rowne
jakie parametry musz miec fele zeby tak bylo?
myslalem na felgami 8 i 9 cali et 35 ale chyba jakies dystanse beda niezbedne
pozdr
obnizenie bedzie 60/40
tyl moze wystawac nawet z 1cm na zewnatrz bo zrobie jakis tam naciag na oponie..przod na rowne
pozdr
8 et 35 + 15 mm dystansu z przodu da ładne spasowanie z błotnikiem (przy -60/40 proponuję oponę 205/40)hermix pisze:siema
obnizenie bedzie 60/40
pozdr
9 et 35 + 15 mm na tyle i będzie lekko wystawać poza obrys (przy -60/40 proponuję oponę 215/40, ew. 205/45, która bardziej wypełni przestrzeń w nadkolu)
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80