kolega wyzej opisal dobrze ale ja dopisze po swojemu

, musisz przekrecic najlepiej w strone szyby lusterko .... mozesz mocno bo one sa mocno osadzane na zapadkach... nic sie niestanie...ujzysz wtedy dwie sruby na ampol bodajże 4mm

... jezeli masz luźne wkłady to musisz zdjąc te pokretła podwazając srubokretem plaskim jakims duzym i bedziesz widział po zdjeciu cztery plastikowe srubeczki... ja jak naciągałem to zdejmowalem boczek bo wolałem widziec ta całą koncowke w ktora linki wchodzą (mowie o tej co jest z tymi srubkami co wyjoles z niej pokretla) dlatego wolalem widziec bo nie chcialo mi sie uczyc na pamiec ktora srubka podciaga linke a ktora luzuje a tam jak sie przyjzysz z boku to bedziesz widział ze przy kreceniu srubką taki jakby wozeczek podciga linke lub innny luzuje ( po prostu nie kazda podciaga krecąc w prawo

) przynajmniej mi sie tak zdaje bo u siebie tak robilem

zagmatwalem troche ale cóż

jak cos to pisz na gg... boczek zeby zdjąc musisz zdjac te pokretla od lusterka i u gory po bokach (brzegach) boczka sa srubki po jednej na strone.. wykrecasz je a puzniej zostaje tylko wykrecic korbe od podnosnika szyby i ten panelik co za niego łapiesz pod spodem ma dwie srubki.. odkrecasz je wyjmujesz panel i widzisz 4chyba srubki odkrecisz je i mozesz boczek podciagnac do gory i zejdzie :->