Przywitaj się z nami
Marcin z Krakowa
Witam wszystkich mam na imie Marcin jestem z Krakowa od 10 lat mam audi 80 TDI Avant 1z
![Obrazek]()

-
radzikowski
- Forum Audi 80

Witam wszystkich serdecznie! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 1.9D (1Y), Gdy zobaczyłem ten samochód na aukcji od razu wiedziałem że będzie on mój więc go kupiłem
Jestem zachwycony budą ponieważ wygląda o wiele lepiej po zimie niż z mojego poprzedniego projektu (VW Polo 6n1 1.6 AEE) Polówka odpoczywa w garażu czeka na globalne ocieplenie natomiast ja już zaczynam grzebać przy Audi na pewno wpadnie gwincior będę zamawiał Aira ale jeszcze nie wiem gdzie poleci i mam nadzieje że starzy wyjadacze Audi mi w tym pomogą bo wiem że w tym przypadku za łatwo to nie będzie
Na sezon na pewno wleci jakaś fajna rolka oraz dopieszczenie lakieru bo w niektórych miejscach trochę rysek jest
Zrodził w mojej głowie ten samochód pełno pomysłów i mam na celu polecieć w fajnego stanc'e klasyka
Niestety miałem jeden problem z Audicą a mianowicie jest zarejestrowana jako składak
próbowałem walczyć z urzędami i ubezpieczalniami (dodatkowe 70% zniżki) natomiast mi się nie udało moja B3 pochodzi z 1991.07 roku natomiast w dowodzie mam wbite 1997r. No ale co poradzić, mam zaświadczenie po kodzie silnika oraz nr. vin od Audi że jest 91...
Pytanie? Ale czemu 1.9d ? Prowadzę swoją własną działalność i szukałem czegoś bardziej ekonomicznego jeszcze milionów się nie dorobiłem
więc narazie zostaje przy tym silniku. Prędzej czy później poleci jakiś swap
ale o tym narazie nie myślę.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę wam miłego dnia! (Niezależnie w jakim dniu to czytacie hehe)
Zrodził w mojej głowie ten samochód pełno pomysłów i mam na celu polecieć w fajnego stanc'e klasyka
Niestety miałem jeden problem z Audicą a mianowicie jest zarejestrowana jako składak
Pytanie? Ale czemu 1.9d ? Prowadzę swoją własną działalność i szukałem czegoś bardziej ekonomicznego jeszcze milionów się nie dorobiłem
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę wam miłego dnia! (Niezależnie w jakim dniu to czytacie hehe)
Witam wszystkich klubowiczów!
Generalnie z 80tkami miałem styczność głównie przez znajomych, ale od jakiegoś czasu stałem się ich entuzjastą, głównie dzięki napędowi Quattro i legendarnymi R5 pod ich maskami
.
Mam nadzieję, że za jakiś czas, w pełni dołącze do grona posiadaczy tych pancernych wozów
.
Pozdrawiam!
Generalnie z 80tkami miałem styczność głównie przez znajomych, ale od jakiegoś czasu stałem się ich entuzjastą, głównie dzięki napędowi Quattro i legendarnymi R5 pod ich maskami
Mam nadzieję, że za jakiś czas, w pełni dołącze do grona posiadaczy tych pancernych wozów
Pozdrawiam!
Siema Jestem Karol okolice Opola
Jeżdżę Audi 80 b3 1.8s 90kucy. O stronie dowiedziałem sie przypadkowo przeglądając fora
-
Tomasz Misiura
- Forum Audi 80