[B4 ABK] Jak ściągnąć kierownicę w ABK z poduszką???Pomóżcie
[B4 ABK] Jak ściągnąć kierownicę w ABK z poduszką???Pomóżcie
Witam pomóżcie- jak ściągnąc kierownicę aby dostać się do przełączników świateł nie mam długich a już wiem że to wina styków. Muszę tam się dostać ale muszę zdjąć kierownicę która ma poduszkę. Proszę o pomoc- najlepiej foty luib dokładny opis- czy czysczenie styków coś da- bo jak ciągnę przełącznik do siebie to światła działaja a jak normalnie jak powinno być do dołu to ciemność. Proszę o pomoc. Radecki12@wp.pl
witam też bym chciał to zobaczyć mam podobny kłopot tylko że z dziennymi światłami podobno te audiczki nie mają przekaźników i to kończy nasze styki nie (wiem czy to prawda) jeśli masz taki opis lub rysunek tez bym chciał jak można. tomak11@interia.pl
ten problem z przelacznikiem swiatel dlugich jak i nie odbijajacych kierunkowskazow w audi b3, b4 jest ciagły. Wina pająka który nam to przełącza, najlepiej wymienic na nowy koszt ok 120 zł.. a jak rozkrecic kiere no u mnie sa sruby zeby zdjąc wpierw na kierownicy ten przedni panel (kierownica w pozycji normalnej - sruby od spodu) a pozniej juz odkrecasz srube pod tym i ciagniesz kierownice do siebie tak to dziala ... chyba nic nie pominalem ...