ankieta, ciekawe rozwiazanie

Audikom - 42 lata prawko? I dalej jeździsz Audi b3? No, szacun

wystarczy do jakiegoś miasta podjechać na postój TAXI i zobaczyć ile W124 robi jako wół taksówkarski, to o czymś świadczyaudikom pisze:Ta legenda bezawaryjności , była za peerelu ( w porównaniu do . . . . ) i niektórzy ją przenoszą dalej co nie pokrywa się z faktami .
Widziałem taką na podnośniku jak mu po blacharsku dupa się rozjeżdżała , widywałem takie skorodowane na parkingach , pas przedni wzmocnienie czołowe , przednie podłużnice .
Pytam raz gościa czego chociaż cortaninem nie zabezpieczy tej rdzy odpowiedział że za dużo roboty no i trza by z wiaderko cortaninu zażartował.
Najlepszym dowodem jest obrazek ,więc gdzie można spotkać te "pancerniki" na drodze ?
Teksty typu "Takie ople czy np renówki dalej by jeździły żeby ich ruda nie zjadła" "bo swego czasu to były" są najlepszymi dowodami że audiczki górą .
Bo one są i jeszcze długo będą w dobrej kondycji , czego dowodem nasze drogi .
wiem bo posiadam rok 93 i koszty blacharskie jakie poniosłem przez 4 lata użytkowania samochodu równają się 0, znam wszystkich właścicieli od momentu jak znajomy przywiózł w 2004 roku auto do polski i nigdy nie było robione blacharsko, i lewarkiem ori spokojnie go podnoszę bez obaw, faktem jest że na błotnikach z przodu pokazują się parchle, ale jest to spowodowane wadą konstrukcyjną, ktoś kto miał balerona wie o co chodziaudikom pisze:Czy wiesz może jakim kosztem napraw blacharskich są utrzymywane w służbie .
Czytając wiele ogłoszeń sprzedaży W124 , można zauważyć że podają jako zaletę że jest już po wymianie kielichów , podłużnic czy łataniu podłogi .