Nie wiem jak Wy, ale mi średnio zależy na torze, katowaniu auta, ściganiu się czy też jeździe na przednim kole, albo brykaniu fikołków
Mam na myśli wypad integracyjny i zapoznawczy, ognisko, grill, nocleg, piwko, rozmowy do rana.
Nie zamierzam organizować czy współorganizować wielkiego show, a już na pewno nie z VW czy jakimkolwiek innym klubem, ponieważ będzie to:
a) za duże logistyczne przedsięwzięcie
b) za mało spontaniczne i sympatyczne
c) za mało zapoznawcze jeśli przyjedzie milion osób
d) za mało nasze - klubowe.
e) za bardzo męczące
Moja propozycja to centrum Polski myślę o jakiejś lokalizacji typu Narew, Zalew Zegrzyński i masa ośrodków tam mieszczących się. Posiedzieć nad wodą, pogadać, przespać się w domkach lub pokojach i wrócić do domku. Oczywiście wiosną. początek maja byłby chyba najsensowniejszy.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalew_Zegrzy%C5%84ski
Ponadto szykując się do zlotu PKA80 założę w odpowiednim czasie oddzielny, tymczasowy dział, który będzie dostępny tylko dla grupy pewnej grupy userów. Dostęp tam będa mieli tylko użytkownicy, którzy wpłacą pieniądze na nocleg i pobyt.
Uprości to nam dyskusję, pozwoli na masowa korespondencję kierowaną do osób które będą na zlocie w 100% i zabezpieczy nam przed głupimi gdybaniami osób niezdecydowanych.