[B4 1.9 1Z] Nie załącza się sprężarka
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Tak , szczególnie to co dokładałeś nie wiem czemu piszesz o szerokim przekaźniku i podwójnej podstawce to jest sterownik klimy manualnej. Tak piszesz jakbyś nie zmieniał wiązki spod deski i przekaźnika i wychodzi że chcesz ożenić sterownik manualnej klimy z climatroniciem. Bo prawidłowo przy zmianie manualnej na climatronik trzeba wywalić ten szeroki przekaźnik i wiązkę deski a dać wiązkę z climatronica i mniejszy przekaźnik.
Ale 343 to był od elektrycznych szyb
Ale 343 to był od elektrycznych szyb
Zgadza się mam podstawę na wąski przekaźnik a mam włożony szeroki tak że przekaźnik w połowie jest nie włożony. wiązkę pod kierownicą wywaliłem całą tak jak mówisz bo zmieniałem przy okazji z boscha na pierburga. I możliwe że winny jest zły przekaźnik czy da się jakoś na krótko złączyć te kable w kostce ?? i czy jest jeszcze jakiś drugi przekaźnik czy tylko ten jeden??
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Co ty kurka kombinujesz tam ma siedzieć przekaźnik 267. Obadaj stany na czerwono czarnym ma być plus po zapłonie, niebiesko czarnym plus po zapłonie, zielono brązowym cieki masa po właczeniu klimatyzacji. Obadaj szczególnie ten cienki z klimatyzacji jaki stan dodatni czy ujemny bo tym się różniły sterowniki klimy A6,A4,80.