Przegnita chłodnica, lub nieszczelny czujnik w chłodnicy lub króciak któryś.PieterB pisze: Także jak masz dokładnie w tym miejscu co zaznaczyłeś to ja nie mam bladego pojęcia skąd.
[B4 2.0 ABT] wyciek płynu chłodniczego
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
no tu masz rację. Dlatego pisałem wcześniej by dokładnie po sprawdzał wszystkie łączenia. A te plamy to i tak powinny być ciut w stronę do środka auta a nie na zewnątrz, tak mi się przynajmniej wydaje.Jarewa pisze:Przegnita chłodnica, lub nieszczelny czujnik w chłodnicy lub króciak któryś.PieterB pisze: Także jak masz dokładnie w tym miejscu co zaznaczyłeś to ja nie mam bladego pojęcia skąd.
Witajcie. Dziękuję wszystkim za pomoc. Okazało się ze jest pęknięty (delikatne pęknięcia ) na chłodnicy u gory. I gdy korek jest mocno zakręcony pojawiają się kropelki i cieknie A gdy jest słabo to cieknie wolniej. Teraz moje pytanie. Czy muszę wymieniać chłodnice czy da,sie jakoś to zrobic? I jaki może być koszt ewentualnej wymiany ?
[ Dodano: 2017-07-21, 20:06 ]
Dodam że pęknięcie jest z prawej strony patrząc na,silnik . A pęknięcie widać jak,sie spojrzy W,szczelinę miedzy redaktorem A, chlodnica
[ Dodano: 2017-07-21, 20:06 ]
Dodam że pęknięcie jest z prawej strony patrząc na,silnik . A pęknięcie widać jak,sie spojrzy W,szczelinę miedzy redaktorem A, chlodnica