..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
-
- Forum Audi 80
ładnie ale...
po co Ci to wszystko?? Ja kupiłem S2 z silnikiem 2.8 v6. Zmieniłem na 2.0 z gazem. Jeżdże tak samo, ale o wiele taniej. Zamieniłem zespolone lampy na zwykłe z kierunkami... A taki zewnętrzny tuning...hehe brak mi słów;P Zamiast tego uzbieraj kasy na cos lepszego:) pozdro
Zebys sie głupio pytał...marcin_pawelec pisze:po co Ci to wszystko??
Ciekawa wersia szkoda ze takiej nie bylomarcin_pawelec pisze:Ja kupiłem S2 z silnikiem 2.8 v6.
no tak bo 115 km jest mocniejszcze od 170, taniej bo zatrute LPGmarcin_pawelec pisze:Zmieniłem na 2.0 z gazem. Jeżdże tak samo, ale o wiele taniej.
No bo są ładniejsze... i kierunki pewnie pomarańczki ? :mrgreen:marcin_pawelec pisze:Zamieniłem zespolone lampy na zwykłe z kierunkami...
Wiadomo nie tylko tobie zatyka dech w piersiachmarcin_pawelec pisze:A taki zewnętrzny tuning...hehe brak mi słów;P
b3 RS Sedan 1.6d ?Zamiast tego uzbieraj kasy na cos lepszego
Sorki ale mi nie dało pozostawić kompetencje pana wyzej
kurde wszystko o co chciałbym zapytać, zapytał już o to moraj hehe ... szczerze mowiąc to mi sie wogle nie chce komentować tego postu ... ale patrze na Twoj profil i najpierw byś prawo jazdy zrobił bo mając 17 lat raczej go jeszcze nie masz ... po drugie nie chce nic "lepszego" bo kupiłem to auto ponieważ takie dla mnie jest najlepsze a rozumując twoim tokiem myslenia powinno sie tez kobietom mowic ... po co sie malujesz wez sobie odrazu zrob operację plastyczną.marcin_pawelec pisze:po co Ci to wszystko?? Ja kupiłem S2 z silnikiem 2.8 v6. Zmieniłem na 2.0 z gazem. Jeżdże tak samo, ale o wiele taniej. Zamieniłem zespolone lampy na zwykłe z kierunkami... A taki zewnętrzny tuning...hehe brak mi słów;P Zamiast tego uzbieraj kasy na cos lepszego:) pozdro
Re: ładnie ale...
marcin_pawelec pisze:po co Ci to wszystko?? Ja kupiłem S2 z silnikiem 2.8 v6. Zmieniłem na 2.0 z gazem. Jeżdże tak samo, ale o wiele taniej. Zamieniłem zespolone lampy na zwykłe z kierunkami... A taki zewnętrzny tuning...hehe brak mi słów;P Zamiast tego uzbieraj kasy na cos lepszego:) pozdro
pokaż swoje auto i porównamy z audiną Duo
zgadza sie ja smigalem jakies 7 lat:dwilli pisze:heh bez prawka też można śmigać :mrgreen:
nawiazujac do wypowiedzi tzw "pajaca" z jego inteligetna wypowiedzia uwazam ze koles nie ma pojecia wogole o co chodzi w kazdym badz razie pokaz swoja gablote daj sie posmiac innym z mila checia zobacze S2 2.8L chociaz takiej nie ma ale oczywiscie ty wiesz lepiej jezeli wogole mozna porownac twoja audiczke do Dou Doc'a czy nawet mojej to zwracam honor pozdro Duo 8-) 8-)
Ostarnio widziałeem takie "S2" jak wylatywałem z Warszawy na Połczyńskiej.
Na początku mocno się oglądnąłem bo pomyślałem że DREDa, ale nie myślę bo zenonów brak
Z tyłu spoyler nie wiem skąd, ale odzisis taki wysoki.
Po kolejnych światłach jak podjechał potrze na koła 4X108 yhy myślę co za furmana chyba takie S2 co kolegi marcina.
PS DRED a ty nie zmieniasz silnika bo mam ładny 1,8 z małym przebiegiem
Na początku mocno się oglądnąłem bo pomyślałem że DREDa, ale nie myślę bo zenonów brak
Z tyłu spoyler nie wiem skąd, ale odzisis taki wysoki.
Po kolejnych światłach jak podjechał potrze na koła 4X108 yhy myślę co za furmana chyba takie S2 co kolegi marcina.
PS DRED a ty nie zmieniasz silnika bo mam ładny 1,8 z małym przebiegiem