Witam
Tutaj Łukasz z Rumi. Posiadam 80 B4 Avant 2.0E z roku 1993, kupiony w lutym 2017. Dzięki Waszemu forum wiele rzeczy ogarnąłem w swoim mocno zaniedbanym aucie, jest coraz lepiej i wiem, że pójdzie jeszcze bardziej ku dobremu.
Pozdrawiam serdecznie!
Jestem Mateusz. 80 cabrio to moje pierwsze Audi w rodzinie, a trafiłem tu z przypadku, głownie w celu dopieszczenia jej do przysłowiowej "fabryki". Myśle że mi w tym pomożecie
Witam
Wróciłem...z B4.
To moja druga B4 w historii w Avancie.
Taka szybko kupiona przed zlotem padlina by na torze polatać.
2.6 V6 Avant w Quattro
4 ele szyby, ele szyberdach, grzane ele lusterka, światełka wszędzie w kabine
klimatronik, sportowe skórzane fotele z podgrzewaniem z przodu - ori.
We wrześniu lecę nią na zlocik do Torunia a potem zobaczymy co dalej z nią zrobię.
Witam tu Krzysiek, jestem z Modliborzyc koło Janowa Lubelskiego, obecnie po długich poszukiwaniach posiadam Audi 80 kabrio 2.6 z 1996roku przebieg około 177tyś km, (autentycznie Niemiec płakał jak sprzedawał ).
Było Audi 80 B4 2.0 b 90km
później kilka A6... Później długo długo nie audi teraz to co wyżej.
Generalnie pół rodziny zaraziłem marką i sam do niej wrociłem...
Witam klubowiczów ! Mam na imie Paweł, mam ukonczone 19 lat, śmigam b3 90 rok, dosyc bogata wersja (el lusterka, grzane lusterka, grzane fotele, odlaczany abs, halogeny przod, tyl) i kilka innych Audiczka posiada silnik 2.0 113km (mechaniczny wtrysk) samochod chwale, poniewaz idealnie chodzi na benzynie, jak i na LPG. Auto robie pod siebie w 100% nie mam zamiaru sprzedawac !