[Audi B4 1Z] Czerwona Strzała (aktualizacja str. 1)
Ładna jest.
Dbaj, jeździj - będę doglądał tematu, żeby się tu wiejsko nie zrobiło, chociaż sądząc po planach będę za kilka sezonów zbierał szczękę z podłogi
Ale z malowaniem całości dobrze się zastanów - więcej z tym problemu niż pożytku
PS. Czerwony jest fantastycznym kolorem dopóki nie jest to akryl (na aucie mojej kobiety przy bazie i odpowiedniej kosmetyce lakier robi wielkie łał). Także jaki by lakier nie był - nie żałuj wosku (niech nawet spływa w lecie - lepiej za często niż za rzadko)
Na forum znajdziesz sporo pomocnych duszyczek, które polecą na... czerwoną strzałę :mrgreen:
Dbaj, jeździj - będę doglądał tematu, żeby się tu wiejsko nie zrobiło, chociaż sądząc po planach będę za kilka sezonów zbierał szczękę z podłogi
Ale z malowaniem całości dobrze się zastanów - więcej z tym problemu niż pożytku
PS. Czerwony jest fantastycznym kolorem dopóki nie jest to akryl (na aucie mojej kobiety przy bazie i odpowiedniej kosmetyce lakier robi wielkie łał). Także jaki by lakier nie był - nie żałuj wosku (niech nawet spływa w lecie - lepiej za często niż za rzadko)
Na forum znajdziesz sporo pomocnych duszyczek, które polecą na... czerwoną strzałę :mrgreen:
hexman, Spokojnie nie będzie , żadnych agrotuningów z epoki Wszystko będzie ładnie i schludnie jak uczy stara szkoła , Co do malowania auta to zostanie zrobione to profesjonalnie i dla Siebie nie na odwal , a niestety ząb czasu i poprzedni właściciele dali jej do wiwatu , wosku nie żałuję bo chce przywrócić blask tej Mojej perełce , dzięki za miłe słowa pozdrawiamhexman pisze:Ładna jest.
Na forum znajdziesz sporo pomocnych duszyczek, które polecą na... czerwoną strzałę
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Siwy5225, To dla mnie sama przyjemność kocham to co robię i ciesze się każdego dnia spędzonego z Audi. Dziękuję za miły komentarz, też mam nadzieję, że wszystkie cele związane z Audi wypalą. Będe się starać aby było jak najlepiejSiwy5225 pisze:Audi nie mogła lepiej trafić , miło się ogląda jak spędzasz tyle czasu przy niej , ucząc się i ciesząc się pasja Trzymam mocno kciuki za realizacje wszystkich planów
damian_xyz, Dziękuje bardzo sie cieszęGratuluję wygranej w 80tka Miesiąca Wrzesień 2017.
-
- Forum Audi 80
AdiGassler, Dziękuje za miłe słowa robię to co kocham. Również życzę powodzeniaAdiGassler pisze:Powodzenia przy Audi. Nie dość że płeć piękna to i jeszcze tylko o rok ode mnie starsza. Nieprawdopodobne.
Maciek., Uaktualniam pierwszą stronę, ponieważ chcę mieć porządek w temacie Jeżeli ktoś będzie chciał śledzić temat przejrzy właśnie pierwszą stronę i obejdzie się bez zbędnego skakania po stronie w poszukiwaniu aktualizacjiMaciek. pisze:Czerwony lakier w dobrym stanie robi robotę.
Jakbyś mogła to dodawaj aktualizacje także poprzez pisanie nowych postów, bo jak aktualizujesz 1. stronę to nie wszystko można na bieżąco wyłapać.
dzikx, Wszystko zostało ogarnięte , zdj są z rozbiórki.. Audi robię dla Siebie więc wszystko dopinam na ostatni guziktak patrząc na zdjęcie z wymiany rozrządu to trochę syfu z oleju rzuca się w oczy i taka moja uwaga robiąc taką operację warto zmienić trzy uszczelniacze wałków bo koszt niewielki a rozebrane już jest. Co by z czasem nie było więcej olejowego błota na motorze, pozdrawiam.