Audi Cabrio 2.3 NG, BBS RC, KW V2 nardi
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Dzięki DEDHI. Miejscówka to Faktoria w Pruszczu Gdańskim i Before przed Vw Manią.DEDHI pisze:masz śliczne cabrio i do tego czarująca miejscówka... podoba mi się
Auto aktualnie stoi na warsztacie i robi się parę pierdół (rozrząd, uszczelnienia silnika, osłony przegubów, mała przeróbka tłumika, żeby ładnie brzmiał w tunelu w Gdańsku ))
A to moje małe, rodzinne dupowozidło, które również daje duuużo radości
gratulacje... masz obydwie furki fajne <ok> Ta 7-ka to najładniejszy model z całej seri 7, zawsze chciałem taki kupić Jaki masz tam motorek ?
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2016, 22:03 przez DEDHI, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam ponownie.
Trochę mnie nie było na forum... ale człowiek zapracowany....
Auto jest, dalej cieszy i dalej coś modzimy.
Zderzak przód poszedł na gładko, felgi zostały zrobione od podstaw, przy okazji rotory zmieniły kolor i przyszły nowe oponki.
Ogólnie większe plany są na przyszły sezon, w tym z racji tego, że koła zostały założone dopiero na początku czerwca, pierwszy wyjazd został zaliczony 3 czerwca na Seaside Puck (na marginesie Mega klimat, Mega ludzie i Mega zlocik)
A tak to wygląda
Trochę mnie nie było na forum... ale człowiek zapracowany....
Auto jest, dalej cieszy i dalej coś modzimy.
Zderzak przód poszedł na gładko, felgi zostały zrobione od podstaw, przy okazji rotory zmieniły kolor i przyszły nowe oponki.
Ogólnie większe plany są na przyszły sezon, w tym z racji tego, że koła zostały założone dopiero na początku czerwca, pierwszy wyjazd został zaliczony 3 czerwca na Seaside Puck (na marginesie Mega klimat, Mega ludzie i Mega zlocik)
A tak to wygląda