Witam, znalazłem właśnie zestaw drewnianych dekorów do 80 cabrio, jednak jak to zwykle jest jakieś ale.. Czyli dekor przed pasażerem przeznaczony jest do wersji bez poduszki, moje audi taką poduszkę ma. Czy te elementy różnią się tylko mocowaniem, czy jednak mają inny kształt,profil, wymiar i pasować nie będą? Może ktoś z marszu zna odpowiedź:)
Pozdrawiam Marcin
[B4 Cabrio] Dekor poduszki pasażera
-
- Forum Audi 80
Re: [B4 Cabrio] Dekor poduszki pasażera
powolniak pisze:Witam, znalazłem właśnie zestaw drewnianych dekorów do 80 cabrio, jednak jak to zwykle jest jakieś ale.. Czyli dekor przed pasażerem przeznaczony jest do wersji bez poduszki, moje audi taką poduszkę ma. Czy te elementy różnią się tylko mocowaniem, czy jednak mają inny kształt,profil, wymiar i pasować nie będą? Może ktoś z marszu zna odpowiedź:)
Pozdrawiam Marcin
deska jest nieco inna tj schowek, wiec mogą się różnić. Za 3-4 dni będę miał auto u siebie to mogę Ci zmierzyć ile ma ten dekor wysokości i szerokości w cm ( ja mam przed liftową bez poduchy. Z drugiej strony nigdy na aukcjach nie widziałem aby były rozgraniczenia co do np rocznika jeśli chodzi o dekory.
Będę wdzięczny jeśli to zrobisz, nie chciałbym wydać kasy na komplet który później musiałbym odsprzedać:) Widziałem że niekiedy pojawiają się dekory z napisem "airbag"- nie jest ich jednak dużo , więc może to tyko taki ekstra smaczek który nie ma żadnego znaczenia:) A tak przy okazji- drewniane listwy drzwi do cabrio będą pasowały do każdego cabrio czy też się różnią?
Jeśli masz deskę z poduszką i wysokie kieszenie w boczkach drzwi to przedliftowe dekory nie pasują są krótsze a dekor w deskę jest inny .powolniak pisze:Będę wdzięczny jeśli to zrobisz, nie chciałbym wydać kasy na komplet który później musiałbym odsprzedać:) Widziałem że niekiedy pojawiają się dekory z napisem "airbag"- nie jest ich jednak dużo , więc może to tyko taki ekstra smaczek który nie ma żadnego znaczenia:) A tak przy okazji- drewniane listwy drzwi do cabrio będą pasowały do każdego cabrio czy też się różnią?
Pozdrawiam
raczej listwy w boczek będzie Ci ciężko rozróżnić, musisz liczyć na uczciwość sprzedawcy choć listwy poliftowe będzie ciężko znaleźć mało tego, ale powodzenia w zakupach !powolniak pisze:Serdeczne dzięki za radę, a czy można w jakiś sposób rozróżnić listwy patrząc na zdjęcie? czy trzeba jednak zapytać o rocznik samochodu- dawcy?