Witam wszystkich.
Od niedawna w mojej leciwej audicy (94r.) zaczęło mnie męczyć pukanie z okolic przedniego koła, patrząc na wygląd tulejii w wahaczach, sworzni, drążków itp, stwierdziłem że przyda się mały remoncik przedniego zawieszenia. Jedynym problemem z jakim się spotkałem są tuleje wózka, z tematów na forum jak i ogólnego oczytania znalazłem że mogą to być tuleje M10 lub M12 w zależności od modelu, choć bo dzisiejszym spasowaniu kluczem totalnie zbaraniałem, mianowicie u mnie tył jest na nasadkę 13, przód na 14.
No trochę teraz nie mam pojęcia jakie kupić bo ani do M10 lub M12 w żaden sposób się to nie zbliża, czy możliwe jest że ktoś już je wymieniał i po prostu śruby sobie wkręcał jak mu się podobało czy jak.
Jak coś to mój Vin to WAUZZZ8CZNA130713
[B4 2.0 ABT] Tuleje wózka - Problem
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Dzięki za odpowiedzi
Krzycho nad poliuretanem myślałem, no ale może to na drugą wymianę, bo słyszałem opinie że strasznie twarde się potem robi.
Dawid dzięki za numery choć myślę nad tym żeby z przodu lemfolderka wrzucić (jakościowo chyba lepszy), no na tył to pewnie SWAG bo ciężko lema dostać.
Ogólnie panowie wyciągnięcie wózka jest do zrobienia bez kanału lub podnośnika, lewarek i kobyłki tylko ?
Ktoś już tak wymieniał ?
Krzycho nad poliuretanem myślałem, no ale może to na drugą wymianę, bo słyszałem opinie że strasznie twarde się potem robi.
Dawid dzięki za numery choć myślę nad tym żeby z przodu lemfolderka wrzucić (jakościowo chyba lepszy), no na tył to pewnie SWAG bo ciężko lema dostać.
Ogólnie panowie wyciągnięcie wózka jest do zrobienia bez kanału lub podnośnika, lewarek i kobyłki tylko ?
Ktoś już tak wymieniał ?
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z