Witam
Mam problem natury elektrycznej. W mojej 80 w dieselu podczas jazdy z wypiętym prędkościomierzem wszystko pracuje ok . problem zaczyna się po wpięciu kostki od prędkosciomierza . Pompa paliwa zaczyna przerywać na wyższych biegach i bardziej odczuwalny odczuwalny jest problem przy nizszych predkosciach obrotowych.
[B4 1.9 1Z] Problem z prędkościomierzem
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Problem nie ma nic wspólnego z elektryką . Masz na 100% nastawnik pompy do czyszczenia .Objawy i odpinanie impulasatora w celu ich usuniecia opisywane dziesiatki razy ...aż cięzko uwierzyć ze korzystajac z neta nie doczytałeś że przyczyną jest zanieczyszczony opiłkami nastawnik a odpinanie impulsatora to własnie test na potwierdzenie winy zanieczyszczonego nastawnikachrulon1990 pisze:Mam problem natury elektrycznej. W mojej 80 w dieselu podczas jazdy z wypiętym prędkościomierzem wszystko pracuje ok . problem zaczyna się po wpięciu kostki od prędkosciomierza . Pompa paliwa zaczyna przerywać na wyższych biegach i bardziej odczuwalny odczuwalny jest problem przy nizszych predkosciach obrotowych.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z