[B3 1.8 PM] Gumowa podkładka na poduszce amortyzatora
Mam nadzieje że po wymianie tych gum będzie wszystko cichutko i przyjemnie . Póki co wszystko ogarnięte, zostało mi na jutro tylko zamontować kolumne i jeździć a z wymianą gum jeszcze poczekam bo śniegu po kolana i ciężko pod samochód wejść . Gdyby nie to że tak zimno to już bym dzisiaj wszystko złożył. Dzięki Wam wielkie za pomoc
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Ewentualnie wrzuć Poliuretan
Skoro masz jeszcze sporo czasu przed sobą , tylko musisz zmierzyć grubość drążka , w większości był to 25 mm , poza ( V6 i rzędowymi silnikami , które to były na fabrycznie obniżonym zawieszeniu )
Skoro masz jeszcze sporo czasu przed sobą , tylko musisz zmierzyć grubość drążka , w większości był to 25 mm , poza ( V6 i rzędowymi silnikami , które to były na fabrycznie obniżonym zawieszeniu )
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Popuściłem koła, poruszałem żeby wszystko ładnie pasowało i skręciłem zobaczymy jak będzie. Wydaje mi sie że z prawym kołem było coś nie tak już wczesniej przy zakręcaniu go szło jakoś ciężko a tym razem już normalnie. Przejadę sie to sie dowiem jak nic to nie pomogło to odstawie go żeby mi posprawdzali felgi i opony
[ Dodano: 2018-01-21, 19:54 ]
Coś nie tak było z dokreceniem koła bo po poprawie juz bicia nie ma ale zauważyłem że samochodem i tak trzesie, wibruje jak jestem rozpędzony
[ Dodano: 2018-01-21, 19:54 ]
Coś nie tak było z dokreceniem koła bo po poprawie juz bicia nie ma ale zauważyłem że samochodem i tak trzesie, wibruje jak jestem rozpędzony