[80 B4] LAKIERY
[80 B4] LAKIERY
SERYJNE KOLORY LAKIEROW? POPROSZE O POMOC W ICH OKREśLENIU. sorry, przez przypadek trzy te same pytania. wiec precyzuje, czy B3 z 1991 r. produkowane były z lakierem granatowym, jest to dziwne pytanie, ale odpowiedz jest wazna dla mnie
Ostatnio zmieniony 01 lut 2007, 21:18 przez Kuboniusz, łącznie zmieniany 3 razy.
w 1993 roku NIE produkowano B3, ale B4
kolory w samochodach roku produkcyjnego 1993 nadwozia 8C-P:biel alpejska,szary ametyst-perłowy, błękit lazurowy, niebieski perłowy, błękit brylantowy, czerń brylantowa, elfenbein 70, ginster, gomera-perlisty, indygo-perlisty, klasyczny biały, kryształowy srebrny - metalik, czerwień laserowa, czerń pantery-metalik, masa perłowa-metalik, ragusa-metalik, szmaragdowy-perlisty, tytan-metalik,cyklamenowy perlisty.
A który z nich jest granatowy to niestety nie wiem... :lol:
Dane z ETOSa
kolory w samochodach roku produkcyjnego 1993 nadwozia 8C-P:biel alpejska,szary ametyst-perłowy, błękit lazurowy, niebieski perłowy, błękit brylantowy, czerń brylantowa, elfenbein 70, ginster, gomera-perlisty, indygo-perlisty, klasyczny biały, kryształowy srebrny - metalik, czerwień laserowa, czerń pantery-metalik, masa perłowa-metalik, ragusa-metalik, szmaragdowy-perlisty, tytan-metalik,cyklamenowy perlisty.
A który z nich jest granatowy to niestety nie wiem... :lol:
Dane z ETOSa
Ostatnio zmieniony 01 lut 2007, 18:57 przez foxbat, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [80 B4] LAKIERY
Kuboniusz pisze:SERYJNE KOLORY LAKIEROW? POPROSZE O POMOC W ICH OKREśLENIU. sorry, przez przypadek trzy te same pytania. wiec precyzuje, czy B3 z 1991 r. produkowane były z lakierem granatowym, jest to dziwne pytanie, ale odpowiedz jest wazna dla mnie
kolor lakieru najlepiej sprawdzic po jego kodzie.
wtedy nie ma mozliwosci dobierania odcieni na tzw oko i w zwiazku z tym pomylki!!!!!!
kod lakieru znajduje sie w bagazniku po lewej stronie jak blotnik.
jesli masz tam naklejki z jakimi pojazd opuszcza fabryke to masz pewnosc ze autko nie bylo tez bite w pupcie.oraz wiesz z jakiej fabryki pochodzi!!!!!