[B4 2.8 AAH] Uszczelnienie silnika 2.8 wycena mechanika
-
- Forum Audi 80
Jozeph32, używane, jedna od forumowicza a druga, lewa na allegro znaleziona. Podobno TedGum regeneruje a nowe po numerach możesz dorwać np w USA lub na zachodzie EU. W Stanach znalazłem lewą jedną za $60 a poza tym reszta ponad 100 i drożej.
Mi coś ostatnio zaczęło walić strasznie z prawej strony, jadąc po progu zwalniającym lewą stroną cisza a prawą stuka i wali strasznie, to samo na studzienkach itd. Byłem na stacji diag i facet mówi, że tuleje wahacza z lewej się tłuką. Na drodze jadąc przysiągłbym, że wali po prawej. I na tylnej belce jest tuleja która wygląda na uszkodzoną z jednej strony, trzeba będzie kupić komplet tulei na całość i wymienić wszystko, może będzie cicho
dirtydiana, to teraz docieranko i potem oby było bezawaryjnie
Mi coś ostatnio zaczęło walić strasznie z prawej strony, jadąc po progu zwalniającym lewą stroną cisza a prawą stuka i wali strasznie, to samo na studzienkach itd. Byłem na stacji diag i facet mówi, że tuleje wahacza z lewej się tłuką. Na drodze jadąc przysiągłbym, że wali po prawej. I na tylnej belce jest tuleja która wygląda na uszkodzoną z jednej strony, trzeba będzie kupić komplet tulei na całość i wymienić wszystko, może będzie cicho
dirtydiana, to teraz docieranko i potem oby było bezawaryjnie
-
- Forum Audi 80
Zobacz stan łączników stabilizatora strasznie hałasują a jak nie to pewnie górne mocowania amortyzatorów tulei raczej nie słychać Lewa zawsze wyrwana bo bardziej dostaje po dup... przednia łapa silnika bardziej z prawej strony. Jeszcze nie założone ale myślę że będzie lepiej bo u mnie można powiedzieć że lewej nie mapaquito88 pisze:Jozeph32Mi coś ostatnio zaczęło walić strasznie z prawej strony, jadąc po progu zwalniającym lewą stroną cisza a prawą stuka i wali strasznie, to samo na studzienkach itd. Byłem na stacji diag i facet mówi, że tuleje wahacza z lewej się tłuką. Na drodze jadąc przysiągłbym, że wali po prawej. I na tylnej belce jest tuleja która wygląda na uszkodzoną z jednej strony, trzeba będzie kupić komplet tulei na całość i wymienić wszystko, może będzie cicho