Jarewa pisze:Tak jak wyżej na 30 powinien też być. Szukaj bezpiecznika metalowego u nas jest pod konsolą. Zobacz czy do niego też dochodzi i odchodzi.
Ok... dziękuje

</e></QUOTE></e></QUOTE>&lt;/e&gt;&lt;/QUOTE&gt;<br/><br/>Jarewa pisze:</s></s>&lt;/s&gt;&lt;URL url="<URL url="<URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... <LINK_TEXT">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... TEXT></URL> text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... &lt;LINK_TEXT"><URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... TEXT></URL">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... ></URL>> text="<URL url="<URL url="all-opis-bezpieczn%22%3E%3CLINK_TEXT"><LINK_TEXT text="all-opis-bezpieczn"><LINK_TEXT">all-opis-bezpieczn"><LINK_TEXT</LINK_TEXT></URL> text="all-opis-bezpieczn"><URL url="all-opis-bezpieczn%3C/LINK_TEXT%3E%3C/URL"><LINK_TEXT text="all-opis-bezpieczn</LINK_TEXT></URL">all-opis-bezpieczn</LINK_TEXT>< ... ></URL>> ... 120,60.htm"&gt;<URL url="<URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... <LINK_TEXT">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... TEXT></URL> text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... &lt;/URL&gt;&lt;br/"><URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... L>&gt;<br/">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-v ... L>><br/>
&lt;br/&gt;<br/><br/>
Fotka kolegi aldi zaznaczone na zielono&lt;e&gt;<e><e>

Nie wiem skąd wytrzasnąłeś trzy kable :mrgreen:wujo1 pisze:bo podłączyłem 3 kable od bezpieczników termicznych do skrzynki pod 30L
</e></QUOTE>Jarewa pisze:[quote="Jarewa"]</s>Nie wiem skąd wytrzasnąłeś trzy kable <E>:mrgreen:</E><e>[/quote]

Ja niedawno zakładałem 4 elektryczne szyby w mojej B4 i właśnie na schemacie nie było tych kolorów kabli i nie wiedziałem do czego one są. Brązowo-żółty namierzyłem że to krańcówka drzwi ale nie wiedziałem do tej pory od czego jest niebieski ;D I u mnie właśnie szyba kierowcy opada sama do samego dołu ale podnosić już trzeba trzymać. Mówisz, że jak podłącze ten cienki niebieski z białej kostki pod plus po stacyjce to do góry też będzie szła sama? ;DMobilek pisze:To zależy, w module 343 nie trzeba trzymać żeby szybka sama jechała do góry, pod warunkiem że ma się podłączony niebieski cieńki przewód z dwupinowej białej kostki do sygnału ładowania, tak aby po uruchomieniu silnika pojawił sie tam plus , i szybka jeździ sama. Podejrzewam że w pozostałych modułach jest tak samo, może się jedynie różnić kolor przewodów.Benito pisze:i tak ma być, gdy podnosisz trzeba trzymać, a przy opuszczaniu naciskasz i szyba od kierowcy otwiera się cała.meow pisze:szyba od kierowcy sie opuszcza autmatycznie po nacisniecu przycisku, w gore juz trzeba trzymac (tego nie bylo przed awaria).