Jarewa pisze:Tak jak wyżej na 30 powinien też być. Szukaj bezpiecznika metalowego u nas jest pod konsolą. Zobacz czy do niego też dochodzi i odchodzi.
Ok... dziękuje tylko nie bardzo wiem jak ten bezpiecznik wygląda i który to jest ....
Jarewa pisze:https://audi80.pl/all-opis-bezpieczn ... 120,60.htm
Fotka kolegi aldi zaznaczone na zielono
Nie wiem skąd wytrzasnąłeś trzy kable :mrgreen:wujo1 pisze:bo podłączyłem 3 kable od bezpieczników termicznych do skrzynki pod 30L
kupiłem ori wiązkę i spod bezpieczników termicznych są 4 kableJarewa pisze:Nie wiem skąd wytrzasnąłeś trzy kable :mrgreen:
Ja niedawno zakładałem 4 elektryczne szyby w mojej B4 i właśnie na schemacie nie było tych kolorów kabli i nie wiedziałem do czego one są. Brązowo-żółty namierzyłem że to krańcówka drzwi ale nie wiedziałem do tej pory od czego jest niebieski ;D I u mnie właśnie szyba kierowcy opada sama do samego dołu ale podnosić już trzeba trzymać. Mówisz, że jak podłącze ten cienki niebieski z białej kostki pod plus po stacyjce to do góry też będzie szła sama? ;DMobilek pisze:To zależy, w module 343 nie trzeba trzymać żeby szybka sama jechała do góry, pod warunkiem że ma się podłączony niebieski cieńki przewód z dwupinowej białej kostki do sygnału ładowania, tak aby po uruchomieniu silnika pojawił sie tam plus , i szybka jeździ sama. Podejrzewam że w pozostałych modułach jest tak samo, może się jedynie różnić kolor przewodów.Benito pisze:i tak ma być, gdy podnosisz trzeba trzymać, a przy opuszczaniu naciskasz i szyba od kierowcy otwiera się cała.meow pisze:szyba od kierowcy sie opuszcza autmatycznie po nacisniecu przycisku, w gore juz trzeba trzymac (tego nie bylo przed awaria).