Jeżeli masz pod ręką link do wartościowego wątku o tym problemie z opisem polecanych (firm) części to będę wdzięczny

Bez przesady. Ty jeździsz tym autem. Skoro wszystko już wymieniłeś a dalej puka to sam sobie odpowiedz. Często ta nakrętka u góry się odkręca, było o tym na forummikolajmm pisze: Czy dajesz mi gwarancję, że to właśnie to?
no ale co w tym dziwnego?mikolajmm pisze:(po za tym mocowania amortyzatorów też, bo po podniesieniu koła dość latają)
pewnie wystarczy rozwiercić i nagwintować.mikolajmm pisze:Pytanie czy da się zmodyfikować całość tak, żeby wsadzić tam tulejki 10mm a nie 12mm?
to ja bym poleciał nie zmienią na kolejne i po sprawiemikolajmm pisze:Przynajmniej znalazłem warsztat, gdzie w przypadku wady tych tulei wymienią za free na nowe, więc jest nadzieja, że się w większe koszty nie wpakuje nawet jak tulejki będą znowu zrąbane ....
no ale jak chcesz małą śrubę w duży otwór wkręcić?mikolajmm pisze:a opcja zmiany śrub, czy coś?
Tak to raczej się nie da. Załóż po prostu jakiegoś SWAG-a, z zaprzyjaźnionego sklepu, który nie leży tam X lat.mikolajmm pisze:a opcja zmiany śrub, czy coś? czy to konstrukcyjnie się nie będzie kupy trzymać (nie wiem to pytam)
Tak, tak.. Odeślą na reklamacje, auto co najmniej 2 tyg unieruchomione. Reklamacja zostanie odrzucona a koszty poniesiesz Ty.mikolajmm pisze:Przynajmniej znalazłem warsztat, gdzie w przypadku wady tych tulei wymienią za free na nowe, więc jest nadzieja, że się w większe koszty nie wpakuje nawet jak tulejki będą znowu zrąbane ....
Słusznie prawisz, muszę dopytać o konkretny przebieg reklamacji.Dawid1995 pisze: Tak, tak.. Odeślą na reklamacje, auto co najmniej 2 tyg unieruchomione. Reklamacja zostanie odrzucona a koszty poniesiesz Ty.
No właśnie jeden mechanik mówił, że tak ma być. Za to ci wczoraj mówili, że trochę tak, ale to co mam to za bardzo lata. No i pojawia się jakieś strzelanie przy skręcaniu (raczej na wolnej jeździe/postoju), wjeżdżaniu na krawężnik czy coś.Dawid1995 pisze:a jeśli chodzi o amorki to tak ma być.