Allegro, otomoto, ebay, itp - Ciekawe ogłoszenia
"nawet jak na unikalny przebieg i wersję."
No ta cena myslę podytkowana jest przedewszytskim tym przebiegiem , przy takiem przebiegu egzemplarz ten pewnie bedzie brany jako kolekcjonerski , a wartość o ile ktoś wstawi w garaz i nie bedzie jezdzil bedzie tylko pewnie rosła , wiec malowanie całośći chyba przy tym to juz pikuś.
Samochody z takimmi przebiegami nawet 40 letnie i pokroju golfa 2 kosztuje kupe pieniedzy.
No ta cena myslę podytkowana jest przedewszytskim tym przebiegiem , przy takiem przebiegu egzemplarz ten pewnie bedzie brany jako kolekcjonerski , a wartość o ile ktoś wstawi w garaz i nie bedzie jezdzil bedzie tylko pewnie rosła , wiec malowanie całośći chyba przy tym to juz pikuś.
Samochody z takimmi przebiegami nawet 40 letnie i pokroju golfa 2 kosztuje kupe pieniedzy.
-
- Forum Audi 80
Masz rację, tylko zakup takiego auta jako inwestycję to raczej nie jest dobry pomysł, raz, że będzie trzeba w niego tak czy siak inwestować ( opłaty przegląd oleje itd, dwa, że na takie nietypowe auto musi znaleźć się kupiec. Co z tego że masz super auto z małym przebiegiem jak klienta nie ma. W sieci jest kilkadziesiąt pięknych aut które oglądam z miesiąca na miesiąc w niższej cenie bo chetnych brak.beast pisze:"nawet jak na unikalny przebieg i wersję."
Przykład bmw e30 cabrio cena jeszcze kilka lat temu 7-10 tysi, dziś 20-30, tylko znajdź klienta... Na allegro jest pełno b4 w cabrio za 20-23 tysie i stoją odkąd ja szukałem auta czyli 2 lata - niesprzedajne auto za te cenę, bo klient jest jeden albo dwóch na cały kraj.
Inna kwestia, że ta coupeja z linku bardzo fajna aczkolwiek chyba tylko my na forum doceniamy jej wartość bo nikt przypadkowy nie kupi takiego auta za tą cenę. Gdyby była to wersja s2 to może znalazłby się bogaty niemiec czy Szwajcar albo szejk z Dubaju który by wysłał transport po takie auto, ale do wersji o któej piszemy raczej nie. Jeżeli chodzi o lakierowanie... pewnie, że druga warstwa lakieru to pikuś...ale w normalnym aucie a nie takim które ma być rarytasem w dodatku z takim przebiegiem. Tu ta druga warstwa będzie dużym problemem dla przyszłościowego potencjalnego kupca, gdyż zwyczajnie w swiecie ten niski przebieg będzie niewiarygodny.
Tak czy owak życzę aby egzemplarz okazał sie ładny i warty kupna dla autora tematu
Tu nie chodzi o inwestycję. Dla mnie liczy sie chęć posiadania takiego pięknego klasyka, a wiadomo, że nawet na forum większość uważa, że cena jest za wysoka. Sam mogę się do tej grupy zaliczyć, ale mimo to jestem przygotowany, aby to ogladąć i ewentualnie kupić, bo takich aut już nie będzie. Wszystko zależy od stanu auta, a to trzeba zobaczyć na własne oczy.
[ Dodano: 2018-03-02, 18:20 ]
Zadatkowany.
[ Dodano: 2018-03-02, 18:20 ]
Zadatkowany.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 90 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Cena wysoka ,ale jak ktoś szuka Audi 80 B4 2,0 benzyna +gaz to może warto http://www.gieldaklasykow.pl/audi-80-b4 ... ln-police/
Blenda rs2 na innej aukcji tez klamka https://m.olx.pl/oferta/audi-80-b4-avan ... vKEPk.html
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
Krzysiek 84, Kretacz to mało powiedziane, tylko opisy profesjonalne.Nie bede sie rozpisywał jakie mialem z nim przeboje,Audi na zdjeciach była moja,jak patrze na opisy czesci z niej wystawione na olx to nieraz oniemieje.Wystawił felgi z oponami przy zakupie narzekał ze stare to mu opuscilem zeby kupił nowe, pozniej wystawił moje i rozpisywał sie ile one nie maja bieznika itp.Blenda w jednym miejscu JEST PĘKNIETA, dokładnie pod rączka malo widoczne ale nie jest to igła.Klamka jest w stanie perfekcyjnym.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
Ten avant to wiem , że kiedyś miał użytkownik Żeton.
Kolega był kiedyś osobiście bo miał blisko i kupił kierownicę Hella , zastrzeżeń nie miał , ale też słyszałem , że wysyłkowo to wałki tam różne robi , jedna osoba kupiła łapy skrzyni , niby miały być z S2 , a wyszło że to były z S4 C4 2.2T i numery jeszcze flex'em zdarte były.
Kolega był kiedyś osobiście bo miał blisko i kupił kierownicę Hella , zastrzeżeń nie miał , ale też słyszałem , że wysyłkowo to wałki tam różne robi , jedna osoba kupiła łapy skrzyni , niby miały być z S2 , a wyszło że to były z S4 C4 2.2T i numery jeszcze flex'em zdarte były.
-
- Forum Audi 80
Warta oglądania?
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-80-ID6Bfw5S.html
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-80-ID6Bfw5S.html
byłbym ostrożny i obejrzał go na spokojnie kupiłem kiedyś passata b4 z takimi ledami i pierwsze co zrobiłem to je wywaliłem aby nie drażnić służb mundurowych słabe fotki,radio niefabryczne a nie fabryczne jak twierdzi sprzedający po przyciskach nad radiem odnosze wrażenie jakby ten egzemplarz posiadał kiedyś halogeny z przodu,ale zdjęcia słabe i wzrok już nie tenKamelski95 pisze:Warta oglądania?