Allegro, otomoto, ebay, itp - Ciekawe ogłoszenia
"nawet jak na unikalny przebieg i wersję."
No ta cena myslę podytkowana jest przedewszytskim tym przebiegiem , przy takiem przebiegu egzemplarz ten pewnie bedzie brany jako kolekcjonerski , a wartość o ile ktoś wstawi w garaz i nie bedzie jezdzil bedzie tylko pewnie rosła , wiec malowanie całośći chyba przy tym to juz pikuś.
Samochody z takimmi przebiegami nawet 40 letnie i pokroju golfa 2 kosztuje kupe pieniedzy.
No ta cena myslę podytkowana jest przedewszytskim tym przebiegiem , przy takiem przebiegu egzemplarz ten pewnie bedzie brany jako kolekcjonerski , a wartość o ile ktoś wstawi w garaz i nie bedzie jezdzil bedzie tylko pewnie rosła , wiec malowanie całośći chyba przy tym to juz pikuś.
Samochody z takimmi przebiegami nawet 40 letnie i pokroju golfa 2 kosztuje kupe pieniedzy.
-
- Forum Audi 80
Masz rację, tylko zakup takiego auta jako inwestycję to raczej nie jest dobry pomysł, raz, że będzie trzeba w niego tak czy siak inwestować ( opłaty przegląd oleje itd, dwa, że na takie nietypowe auto musi znaleźć się kupiec. Co z tego że masz super auto z małym przebiegiem jak klienta nie ma. W sieci jest kilkadziesiąt pięknych aut które oglądam z miesiąca na miesiąc w niższej cenie bo chetnych brak.beast pisze:"nawet jak na unikalny przebieg i wersję."
Przykład bmw e30 cabrio cena jeszcze kilka lat temu 7-10 tysi, dziś 20-30, tylko znajdź klienta... Na allegro jest pełno b4 w cabrio za 20-23 tysie i stoją odkąd ja szukałem auta czyli 2 lata - niesprzedajne auto za te cenę, bo klient jest jeden albo dwóch na cały kraj.
Inna kwestia, że ta coupeja z linku bardzo fajna

Tak czy owak życzę aby egzemplarz okazał sie ładny i warty kupna dla autora tematu

Tu nie chodzi o inwestycję. Dla mnie liczy sie chęć posiadania takiego pięknego klasyka, a wiadomo, że nawet na forum większość uważa, że cena jest za wysoka. Sam mogę się do tej grupy zaliczyć, ale mimo to jestem przygotowany, aby to ogladąć i ewentualnie kupić, bo takich aut już nie będzie. Wszystko zależy od stanu auta, a to trzeba zobaczyć na własne oczy.
[ Dodano: 2018-03-02, 18:20 ]
Zadatkowany.
[ Dodano: 2018-03-02, 18:20 ]
Zadatkowany.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 90 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Cena wysoka ,ale jak ktoś szuka Audi 80 B4 2,0 benzyna +gaz to może warto http://www.gieldaklasykow.pl/audi-80-b4 ... ln-police/
Blenda rs2 na innej aukcji tez klamka https://m.olx.pl/oferta/audi-80-b4-avan ... vKEPk.html
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
Krzysiek 84, Kretacz to mało powiedziane, tylko opisy profesjonalne.Nie bede sie rozpisywał jakie mialem z nim przeboje,Audi na zdjeciach była moja,jak patrze na opisy czesci z niej wystawione na olx to nieraz oniemieje.Wystawił felgi z oponami przy zakupie narzekał ze stare to mu opuscilem zeby kupił nowe, pozniej wystawił moje i rozpisywał sie ile one nie maja bieznika itp.Blenda w jednym miejscu JEST PĘKNIETA, dokładnie pod rączka malo widoczne ale nie jest to igła.Klamka jest w stanie perfekcyjnym.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
Ten avant to wiem , że kiedyś miał użytkownik Żeton.
Kolega był kiedyś osobiście bo miał blisko i kupił kierownicę Hella , zastrzeżeń nie miał , ale też słyszałem , że wysyłkowo to wałki tam różne robi , jedna osoba kupiła łapy skrzyni , niby miały być z S2 , a wyszło że to były z S4 C4 2.2T i numery jeszcze flex'em zdarte były.
Kolega był kiedyś osobiście bo miał blisko i kupił kierownicę Hella , zastrzeżeń nie miał , ale też słyszałem , że wysyłkowo to wałki tam różne robi , jedna osoba kupiła łapy skrzyni , niby miały być z S2 , a wyszło że to były z S4 C4 2.2T i numery jeszcze flex'em zdarte były.
-
- Forum Audi 80
Warta oglądania?
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-80-ID6Bfw5S.html
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-80-ID6Bfw5S.html
byłbym ostrożny i obejrzał go na spokojnieKamelski95 pisze:Warta oglądania?