Cześć koledzy
W kupionym przeze mnie B4 jest potrzaskane lusterko od strony kierowcy (lewe). Po poszukiwaniach chciałbym zapytać czy wszystkie lusterka w B4 są takie jakby niebieskawe? Wolałbym normalne, w tych jakoś mniej widzę niż w normalnych
Czy może da się jakoś taniej to naprawić, np. wymienić samo szkiełko?
Podpowiedzcie proszę
[B4 1.9 AAZ] Lusterka w B4
Dziękuję za podpowiedź, znacznie taniej wyjdzie wymienić same wklady, nowe z mocowaniem, do tego białe i asferyczne są na Allegro po 38 zł (bez ogrzewania), lub po 40 zł (z ogrzewaniem)
Teraz wpadłem na taki pomysł: czy da się w łatwy sposób zrobić tak żeby „dodać” ogrzewane lusterka do mojej biednej wersji bez fabrycznego ogrzewania w taki sposób, żeby kupić i zainstalować wkłady przystosowane do ogrzewania, a prąd podciągnąć jakimś sposobem z instalacji ogrzewania tylnej szyby? Trochę jakby rezanie, ale w temacie lusterek
Teraz wpadłem na taki pomysł: czy da się w łatwy sposób zrobić tak żeby „dodać” ogrzewane lusterka do mojej biednej wersji bez fabrycznego ogrzewania w taki sposób, żeby kupić i zainstalować wkłady przystosowane do ogrzewania, a prąd podciągnąć jakimś sposobem z instalacji ogrzewania tylnej szyby? Trochę jakby rezanie, ale w temacie lusterek