[Audi 80 AVANT B4] 1,9 TDI 1 Z+ AUTOMAT
Felgi dobre. Naprawdę trafić na nie w tym rozstawie i nie sfatygowane to już trzeba cały czas siedzieć w ogłoszeniach. Też ich szukałem swego czasu aż w końcu odpuściłem.
Wnętrze w Audi bajka. No i te radio. Fajnie w nocy to wszystko musi wyglądać.
Wnętrze w Audi bajka. No i te radio. Fajnie w nocy to wszystko musi wyglądać.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2019, 21:54 przez Mzet, łącznie zmieniany 1 raz.
- Luka82
- Forum Audi 80
- Imię: Luk
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Dzięki naprawdę długo szukałem tych felg ale uparłem się że innych nie wsadzę, choć miałem chwilę załamki że już się nie uda a tu tel. że są myślałem że nogi sobie połamie
Jutro wolny weekend więc biorę się za demontaż skrzyni biegów i hydrokinetyka będę targał wszystko do regeneracji.
Trzy miechy szukałem mechanika od automatów, który podejmie się takiego staruszka i udało się nawet nie daleko Tak że niunia będzie uziemiona na kilka tygodni, może w tym czasie ogarnę zawias .
Zobaczymy co powie meches jak ją otworzy może się skończyć na przejściu na manualna jak będzie spory koszt, ale wolałbym nie, bo nie po to kupiłem automata żeby teraz robić przekładkę tak że trzymajcie kciuki, ale może nie będzie źle bo ponoć to pancerne skrzynie są może skończy się na regeneracji sprzęgła (hydrokinetyka).
Dla wszystkich z okazji weekendu
[ Dodano: 2019-04-19, 22:55 ]
Witam
Moja niunia dalej na kołkach bez skrzyni, są małe problemy, już mi tarcze delikatnym rudym nalotem obsiadły
Ale między czasie wpadły nowe graty aby upiększyć Avanturnika
1. Długo szukany podłokietnik skórzany, ciężko ale udało się w fajnym stanie i za dobrą kasę upolować.
,
2. I drugi Lotka na tylną klapę, to już z zewnątrz co prawda zamiennik ale no cóż pewnych rzeczy już nie idzie dostać, ale nowy i powiem jak na produkcję PL to dość dobrze spasowany po niewielkich korektach będzie
,,,
Teraz zostało jeszcze wszystko zamontować ale najpierw skrzynka
Jutro wolny weekend więc biorę się za demontaż skrzyni biegów i hydrokinetyka będę targał wszystko do regeneracji.
Trzy miechy szukałem mechanika od automatów, który podejmie się takiego staruszka i udało się nawet nie daleko Tak że niunia będzie uziemiona na kilka tygodni, może w tym czasie ogarnę zawias .
Zobaczymy co powie meches jak ją otworzy może się skończyć na przejściu na manualna jak będzie spory koszt, ale wolałbym nie, bo nie po to kupiłem automata żeby teraz robić przekładkę tak że trzymajcie kciuki, ale może nie będzie źle bo ponoć to pancerne skrzynie są może skończy się na regeneracji sprzęgła (hydrokinetyka).
Dla wszystkich z okazji weekendu
[ Dodano: 2019-04-19, 22:55 ]
Witam
Moja niunia dalej na kołkach bez skrzyni, są małe problemy, już mi tarcze delikatnym rudym nalotem obsiadły
Ale między czasie wpadły nowe graty aby upiększyć Avanturnika
1. Długo szukany podłokietnik skórzany, ciężko ale udało się w fajnym stanie i za dobrą kasę upolować.
,
2. I drugi Lotka na tylną klapę, to już z zewnątrz co prawda zamiennik ale no cóż pewnych rzeczy już nie idzie dostać, ale nowy i powiem jak na produkcję PL to dość dobrze spasowany po niewielkich korektach będzie
,,,
Teraz zostało jeszcze wszystko zamontować ale najpierw skrzynka
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Luka82
- Forum Audi 80
cyssiek, jest to lotka Polskiej produkcji powiem szczerze że nie ma tragedii, jest dość dobrze wykonana jak na zamiennik
[ Dodano: 2019-04-29, 16:07 ]
Ven0n, spoko zrobię
[ Dodano: 2019-05-18, 15:01 ]
Witam dziś odebrałem w końcu skrzynkę (automat) będzie w tygodniu walka z montażem
Oraz długo szukane i doprowadzone do oryginału !! Wiem wiem mogłem polerkę na rancie zrobić ale jak na razie bardziej mi leży oryginał
,
W tym tygodniu będę walczył z skrzynią, a później zawias wszystkie gumy i lekka gleba a na końcu kółko i będę gotowy do sezonu
[ Dodano: 2019-04-29, 16:07 ]
Ven0n, spoko zrobię
[ Dodano: 2019-05-18, 15:01 ]
Witam dziś odebrałem w końcu skrzynkę (automat) będzie w tygodniu walka z montażem
Oraz długo szukane i doprowadzone do oryginału !! Wiem wiem mogłem polerkę na rancie zrobić ale jak na razie bardziej mi leży oryginał
,
W tym tygodniu będę walczył z skrzynią, a później zawias wszystkie gumy i lekka gleba a na końcu kółko i będę gotowy do sezonu
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Luka82
- Forum Audi 80
Jeszcze nie, w miarę dobrze świecąVen0n pisze:Przyciski elektrycznych szyb też porobione na nowo?
Ale mam problem z podświetleniem sterowania lusterkami, bo już chyba z 4 szt kupiłem i w każdym są wypalone te plastiki, które rozprowadzają światło.
Nawet w jednym zrobiłem test i przylutowałem diodę Led ale nic nie dało bo te plastiki są takie mleczne od przepalenia
Masz może jakiś pomysł na to?