już nie mogę się doczekać założenia tych felg ale czas oczekiwania mnie zwalił z nóg ale cóż jak ktoś dobrze robi robotę to warto poczekać
Myślę że do tego czasu ogarnę zawias i felunek wskoczy i będzie zacnie
Felgi dobre. Naprawdę trafić na nie w tym rozstawie i nie sfatygowane to już trzeba cały czas siedzieć w ogłoszeniach. Też ich szukałem swego czasu aż w końcu odpuściłem.
Wnętrze w Audi bajka. No i te radio. Fajnie w nocy to wszystko musi wyglądać.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2019, 21:54 przez Mzet, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki naprawdę długo szukałem tych felg ale uparłem się że innych nie wsadzę, choć miałem chwilę załamki że już się nie uda a tu tel. że są myślałem że nogi sobie połamie
Jutro wolny weekend więc biorę się za demontaż skrzyni biegów i hydrokinetyka będę targał wszystko do regeneracji.
Trzy miechy szukałem mechanika od automatów, który podejmie się takiego staruszka i udało się nawet nie daleko Tak że niunia będzie uziemiona na kilka tygodni, może w tym czasie ogarnę zawias .
Zobaczymy co powie meches jak ją otworzy może się skończyć na przejściu na manualna jak będzie spory koszt, ale wolałbym nie, bo nie po to kupiłem automata żeby teraz robić przekładkę tak że trzymajcie kciuki, ale może nie będzie źle bo ponoć to pancerne skrzynie są może skończy się na regeneracji sprzęgła (hydrokinetyka).
Dla wszystkich z okazji weekendu
[ Dodano: 2019-04-19, 22:55 ]
Witam
Moja niunia dalej na kołkach bez skrzyni, są małe problemy, już mi tarcze delikatnym rudym nalotem obsiadły
Ale między czasie wpadły nowe graty aby upiększyć Avanturnika
1. Długo szukany podłokietnik skórzany, ciężko ale udało się w fajnym stanie i za dobrą kasę upolować.
,
2. I drugi Lotka na tylną klapę, to już z zewnątrz co prawda zamiennik ale no cóż pewnych rzeczy już nie idzie dostać, ale nowy i powiem jak na produkcję PL to dość dobrze spasowany po niewielkich korektach będzie
,,,
Teraz zostało jeszcze wszystko zamontować ale najpierw skrzynka
Dzięki za miłe słowo
Co do modów to jestem pewien ze szybko nadrobisz do mnie
Jeśli chodzi o skrzynie to dla mnie duży plus ale każdy z nas kocha te autka na swój sposób i uważa każdy za jeden jedyny słuszny ale na końcu i tak jest Audi 80
Co do felg niestety już nie mam
Ven0n,
Obiecane fotki nocą ,,
W tym tygodniu brakło czasu więc przy gablocie nic się nie działo, ale mam nadzieje że w przyszłym coś ruszę z tematem
Miłego weekendu dla wszystkich
Efekt prawie jak w A8! Przyciski elektrycznych szyb też porobione na nowo?
Jak lubisz jak najwięcej "światełek" to mogę zasugerować żeby wywiercić otworki 1mm w tych panelach sterowania kratkami nawiewu i odpowiednio wyszlifowane ledy czerwone/pomarańczowe tam wsadzić
Ven0n pisze:Przyciski elektrycznych szyb też porobione na nowo?
Jeszcze nie, w miarę dobrze świecą
Ale mam problem z podświetleniem sterowania lusterkami, bo już chyba z 4 szt kupiłem i w każdym są wypalone te plastiki, które rozprowadzają światło.
Nawet w jednym zrobiłem test i przylutowałem diodę Led ale nic nie dało bo te plastiki są takie mleczne od przepalenia
Masz może jakiś pomysł na to?