Mam pytanie do znawców 80-tki, a wiem, że tu ich nie brakuje <ok>
A więc pytanie z zakresu blacharki, czy maska do cabrio z '92r pasuje od sedana lub innych wersji nadwozia? Wiem że różnica jest w zderzaku i lampach, ale czy maska jest też inna?
Jeszcze musze kupić wzmocnienie przednie i czy też pasuje od każdego B4?
Niestety muszę kupić i nie wiem czy szukać tylko z cabrio czy też pasuje z każdej B4.
Z góry dzięki za podpowiedź
pozdr
[cabrio] czy maska pasuje od każdego
wielkie dzięki za rady <bravo> pomogliście mi, teraz będę wiedział czego szukać.
niestety trafiła mi się mała stłuczka <uhh> i musze kupić parę części, jeszcze nie wiem dokładnie co bedzie potrzebne oprócz tego co napisałem, bo dopiero auto bede rozbierał w sobotę i okaże się co trzeba wymienić. Z tego co wiem to jedna z chłodnic, halogeny, kierunki i mam nadzieje, że ocalały moje soczewki i będzie trzeba kupić tylko klosze.
Dzięki i pozdrawiam maniaków Audi
[ Dodano: 2008-06-17, 23:09 ]
nawiązując do tematu, mam jeszcze jedno pytanko.
Panowie czy halogeny w cabrio/coupe są takie same jak w sedanie?
A propo części, potrzebuje koła pasowego rozrządu do 2.3 (jego numer: 034109111)
jak by ktoś miał to chętnie odkupie.
pozdrawiam
niestety trafiła mi się mała stłuczka <uhh> i musze kupić parę części, jeszcze nie wiem dokładnie co bedzie potrzebne oprócz tego co napisałem, bo dopiero auto bede rozbierał w sobotę i okaże się co trzeba wymienić. Z tego co wiem to jedna z chłodnic, halogeny, kierunki i mam nadzieje, że ocalały moje soczewki i będzie trzeba kupić tylko klosze.
Dzięki i pozdrawiam maniaków Audi
[ Dodano: 2008-06-17, 23:09 ]
nawiązując do tematu, mam jeszcze jedno pytanko.
Panowie czy halogeny w cabrio/coupe są takie same jak w sedanie?
A propo części, potrzebuje koła pasowego rozrządu do 2.3 (jego numer: 034109111)
jak by ktoś miał to chętnie odkupie.
pozdrawiam