możesz zapodać fotkę? Tutaj masz profesjonalne taschki http://taschki.prv.pl/arezyy pisze:Z przednimi drzwiami jest kłopot bo kieszenie są pod szybę - nie znalazłem taschków pod ten typ tapicerki :cry:
[All] Audio w b4
Znam tą stronę, dzwoniłem do nich - nie robią pod ten typ tapicerki - na forum było o tych tapicerkach - kieszeń podnosi się prawie pod szybę - nie mogę znaleźć w tej chwili żadnej fotymymaney pisze:Tutaj masz profesjonalne taschki http://taschki.prv.pl/
[ Dodano: 2007-11-02, 23:29 ]
€
znalazłem (trochę niewyraźna) - prawie równo z panelem sterowania el. szubami kończy się kieszeńmymaney pisze:możesz zapodać fotkę?
Audio w b4
witam chciałbym zmienić głośniki w desce rozdzielczej na jakieś konkretne co fajnie grają lubie słuchać dośyć głośno a na tych to troche lipa, nie chce dziurawić połki z tyłu więc pomyślałem żeby zmienić z przodu na desce, może ktoś już zmieniał? czekam na propozycje.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 23:49 przez audiktom, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
do swojego zamontowalem 10tki Blapunkt seria THx 402 dwudrożne, na tył... no cóż ... ciąłem półkę na głosniki tej samej serii TH eliptyczne.
pozdrawiam
pozdrawiam
- RaKo
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
audiktom, na przodzie ori głośniki powinny wystarczyć dla mniej wymagających.Ale na półkę z tyłu to obowiązek w sedanie,blacha ładnie idzie nożycami,żadnych diaxów itp,aby nie popalić tapicery i szyby.Radio na mocnym Mosfecie np. Pioneer wysoki jakiś model i dobre zestrojenie z głośnikami np Sony,lub droższymi infinity.Bagażnik poprawia akustykę.Na samym przodzie nigdy nie bądziesz miał efektu,w drzwiach głośniki średni efekt. <ok>
a jeszcze jedno...trzeba pamietac ze nie kazdy glosnik bez problemu wejdzie w miejsce tej 10-tki na desce (mowie o tych z duzym magnesem), no i jest to mocowane do deski z miekkiej pianki co tez negatywnie wplywa na prace glosnika. Dlatego nie wiem czy jest sens kupowac inne 10-tki, placic kase i uzyskac dokladnie taki efekt jaki jest teraz....