Witam wszystkich. Posiadam audi 80b4 coupe z 1995r. Silnik 2.0 ABK benzyna 115KM.
Szukam kilku elementów do autka. Nigdy nie korzystałem z pomocy na forum i nie jestem fachowcem jeśli chodzi o mechanikę. Więc myślę, że mi w jakiś sposób pomożecie.
Chcę naprawić klimatyzację i szukam zawór rozprężny klimatyzacji. Myślę że był stosowany w wielu modelach i to nie tylko w audi. Byłbym wdzięczny za jakiś link z allegro lub innej strony gdzie to kupić.
Kolejną rzeczą jest temat który pewnie wielokrotnie pojawiał się na forum. Chodzi mi o tą małą kratkę ze zderzaka (są dwie) Niestety swoją zgubiłem a zdobycie nowej graniczy z cudem. Słyszałem o firmie w Niemczech która produkuje elementy- zamienniki zgodne z oryginałami. Ale to chyba dość droga impreza. Myślałem też o drukarkach 3D, tylko że bez odpowiedniego modelu nikt tego nie zrobi. Najprościej jest przeróbka innej kratki. Więc proszę o podpowiedzi w tym temacie. Przeglądałem też allegro żeby znaleźć śrubę mocującą koło zapasowe mocowane do bocznej ścianki i nic nie znalazłem. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam wszystkich fanów audi.