[All] Gadzet - uniwersalny wyświetlacz by grzesce
[All] Gadzet - opcjonalny termometr temperatury zewnetrznej
Panowie a jak odniesiecie sie do tego pomyslu, montował ktoś to już u siebie. Przyznam ze bardzo ciekawi mnie efekt koncowy po montazu np. w zegary jakby to wspolgralo?
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 14:38 przez Ajron, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja u siebie w b4 zamontowałem ten termometr właśnie we wnęce nad radiem i wydaje mi się, że jest ok.
Fabryczny termometr faktycznie lepiej się prezentuje ale wg mnie ma 2 wady: 1 kupno wyświetlacza i czujnika to wyższy koszt, 2 - jeżeli jest dokładany to pokazuje tylko temperaturę zewnętrzną a ten ma 2 temperatury i gościu na życzenie może zaprogramować opcję informowania o obniżeniu temperatury w okolicach 0 - ja tego nie brałem.
Fabryczny termometr faktycznie lepiej się prezentuje ale wg mnie ma 2 wady: 1 kupno wyświetlacza i czujnika to wyższy koszt, 2 - jeżeli jest dokładany to pokazuje tylko temperaturę zewnętrzną a ten ma 2 temperatury i gościu na życzenie może zaprogramować opcję informowania o obniżeniu temperatury w okolicach 0 - ja tego nie brałem.
Fabryczny ma ostrzeżenie o temp w okolicach 0C.Jarmi pisze:Fabryczny termometr faktycznie lepiej się prezentuje ale wg mnie ma 2 wady: 1 kupno wyświetlacza i czujnika to wyższy koszt, 2 - jeżeli jest dokładany to pokazuje tylko temperaturę zewnętrzną a ten ma 2 temperatury i gościu na życzenie może zaprogramować opcję informowania o obniżeniu temperatury w okolicach 0 - ja tego nie brałem.
rozmiar nie pasuje... oryginał ma ok 4,5 na 0,8cm samego wyświetlacza a jego obudowa ok 7,5 na 1,5cm... więc odpada miejsce w zegarachDRED pisze:bo Ty masz grzane dópki więc nie masz półki
jakby co to może w miejsce oryginalnego termometru?? tylko nie wiem jak to jest z wielkością czy się zmieści
ps ja bym sobie mimo wszystko to odpuścił i ewentualnie poszukał oryginalnego