[b3 86-91] Czarny dól B3
[b3 86-91] Czarny dól B3
Czy orientuje sie czym charakteryzowały sie audiczki b3 z karoserią czarną od listwy w dól ?? Chodzi mi o to czy była to jakąś specjalna wersja tzn. czy oprócz tego miała jeszcze jakies modyfikacje w porównaniu z normalnymi wersjami np. moze wzmocnione zawieszenie ? Jedno wiem ze seryjnie były tak przyciemniane ....
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Wymysł czy nie wymysł, ale czasem do sąsiada też taka przyjeżdża (przypadek :?: ). Aż kiedyś z ciekawości podszedłem zobaczyć, bo myślałem że ma jakieś czarne plastiki ale nie były to plastiki tylko była tak pomalowana. Jak kiedyś będą ją znów widział to przyjrzę się dokładniej co to za farba jest tam położona.
Sam mam taką Audiczke i wiem tylko tyle :
- to nie jest wymysł ludzi, takie ogrinalnie wychodzły z fabryki
- to nie jest lakier, raczej coś w rpdzju czarnej matowej grubej folii
jesli to była wersja jak to ktoś okreslił na złe drogi to ciekawi mnie tylko czy moze miała tez mocniejsze zawieszenie ?? a j jeszce jedno, codziennie rano jak jade do pracy to mijam sie s z kumplem z podstawówki. Ma taka samą srebrno_błękitny metalik i czarny dól i nawet piórko mamy takie samo
Poszukałem i pasuje mi to do wersji :
Audi 80 Special-
Boczne paski ozdobne, reflektory przeciwmgielne, czarna blenda między tylnymi lampami, system Procon-Ten, wspomaganie kierownicy, centralny zamek, podgrzewane zamki w drzwiach i dysze spryskiwaczy, lampka w komorze silnika, kanały grzewcze na stopy pasażerów tylnej kanapy
lub
audi 80 Allwetter-
Worek do przewozu nart, podgrzewane dysze spryskiwaczy, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, kanały grzewcze na stopy pasażerów tylnej kanapy, reflektory przeciwmgielne, system Procon-Ten, lampka w komorze silnika, czarna blenda między tylnymi lampami, cienkie paski ozdobne po bokach nadwozia
Wszysto sie zgadza worek na narty , swiatła przesiwmgielne, blenda .....
tylko czy to czarne na dole można uznać za boczne paski ozdobne ?
- to nie jest wymysł ludzi, takie ogrinalnie wychodzły z fabryki
- to nie jest lakier, raczej coś w rpdzju czarnej matowej grubej folii
jesli to była wersja jak to ktoś okreslił na złe drogi to ciekawi mnie tylko czy moze miała tez mocniejsze zawieszenie ?? a j jeszce jedno, codziennie rano jak jade do pracy to mijam sie s z kumplem z podstawówki. Ma taka samą srebrno_błękitny metalik i czarny dól i nawet piórko mamy takie samo
Poszukałem i pasuje mi to do wersji :
Audi 80 Special-
Boczne paski ozdobne, reflektory przeciwmgielne, czarna blenda między tylnymi lampami, system Procon-Ten, wspomaganie kierownicy, centralny zamek, podgrzewane zamki w drzwiach i dysze spryskiwaczy, lampka w komorze silnika, kanały grzewcze na stopy pasażerów tylnej kanapy
lub
audi 80 Allwetter-
Worek do przewozu nart, podgrzewane dysze spryskiwaczy, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, kanały grzewcze na stopy pasażerów tylnej kanapy, reflektory przeciwmgielne, system Procon-Ten, lampka w komorze silnika, czarna blenda między tylnymi lampami, cienkie paski ozdobne po bokach nadwozia
Wszysto sie zgadza worek na narty , swiatła przesiwmgielne, blenda .....
tylko czy to czarne na dole można uznać za boczne paski ozdobne ?
Ostatnio zmieniony 11 sty 2008, 17:21 przez piwkot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80