To co wiem napewno to fakt że 10cm glosniki nie zagraja dobrze.Napewno lepszym rozwiazaniem jest WYTLUMIENIE drzwi i glosniki 16cm +tweetery w slupkach.
Co do wyboru produceta ,modelu, bylo tego bardzo duzo na forum.
Wzmacniacz do skrzynki.Za ta cene carpower to taki sredniak.
Ja majac taki budzet zainwestowal bym w jakiegos monoblocka i wzmacniacz dla zestawu przedniego.Mysle ,ze warto rowniez pomyslec o jakiejs zabudowie bagarznika,bo nie dosc ze jest maly to skrzynka zajmie sporo.Ciekawym rozwiazaniem jest zabudowa np.lewego nadkola.
Radyjko.1400zl za sprzet watpliwej jakosci i cieszenie sie monitorkiem?.Jesli jest taka potrzeba to ok.Ja bym wolal jakas alpinke za ta kase.Filmy wole ogladac w kinie ,albo na 32' telewizorze.
Podsumowujac:
-zanim nakupisz drogich zabawek poszukaj/zasiegnij opini o naglasnianiu cabrio.
Moze sie myle ale kopleksowe wygluszenie ,ktore jest podstawa dobrego caraudio w tym przypadku moze byc dyskusyjne ze wzgledu na dach.
-multimedia to fajny bajer ,ale czy napewno bedziesz tego potrzebowal?.Bo to rozgranicza jakby 2 drogi postepowania(muzyka ma brzmiec lub ma to wygladac).
-Jesli masz troche samozaparcia,zdolnosci manualnych,mozesz sobie pozwolic aby auto nie jezdzilo ponad miesiac rob wszystko sam.To wielka frajda zrezac cos samemu

,uczac sie przy okazji.
Edytowano po chwili:
Tak mi sie wydaje ,ze na tvnturbo w programie automaniak max przerabiali kompleksowo vw golfa 1.Sprawa audi zajmowala sie Wroclawska firma Extreme car audio.Tam glowny nacisk poszedl na system przedni (chyba trojdrozny).Moze warto cos odgapic

Odcinki dostepne sa na google ideo i youtube.
pozdr