[All] Audio w b4
Ori głosniki nokii sa bardzo dobre i nie ma zbytnio róznicy montujac lepszy zestaw , sam zastanawiałem sie nad montażem głosników 10 na przód i 16 w półke ale doszedłem do wniosku że lepiej wydac kase na boczki do przednich drzwi z miejscami na 16 niz wydac te pieniadze na głosniki które i tak nie beda grały...
- radziobiker
- Forum Audi 80
Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat paneli ?
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 23:38 przez radziobiker, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja kupowałem u tego gościa swoje jakieś 1,5 roku temu za 150złale dociął mi na mój konkretny wymiar i głębokość. Do dzisiaj się trzymają Co do jakości wykonania nie mam zarzutów. Dobry MDF kolor poszycia wedle upodobań - ale to nie skóra - całkiem nieźle pasuje do wnętrza auta. Ogółem rzecz biorąc polecam ci je bo są dobrze wykonane pod nasze autka.
- radziobiker
- Forum Audi 80
hmm czytałem trochę o CA i jeśli ktoś mi napisze ze głośniki w drzwiach w bokach nic nie dają to jest w błędzie bylem w CA w moim mieście koleś ma BMW 730 i zestaw odseparowany tweetery na słupkach i porządne głośniki w drzwiach i sprzęcik grał rewelacyjnie z kolei kolega miał na tylnej półce głośniki i kicha żadnego efektu dobry zestaw to odseparowany + jakis subwoofer + wzmak i można poszalec u siebie bede robił tylko odseparowany zestawik a może coś wiecej pozniej bedzie jeśli chodzi o panele to chyba sobie też takie zakupie i nie bede musiał chlastac oryginalnych paneli ;]