[80 B4] Szyba przód :(
Niedawno miałem to samo i bez wachania założyłem nową - używane przeważnie są porysowane. Co do dowodu to przy pierwszej kontroli go stracisz i wcale nie musisz trafić na upartego.Qzi pisze:Drogi Icku u nas tu w katowicach w "Szybexie" na Roździeńskiego(obok Castoramy)
Jeżeli masz namiar gdzieś tu w okolicy na takiego machera co by to nawiercił to daj adres.
Tam w "Szybexie" powiedzieli że to nawiercanie to ściema bo jak trafię upartego Pałkarza to i tak dowód mi zabierze. Ale już się zdecydowałem na nową. I ile takie nawiercanie może kosztować :?:
Dzięki panowie już się zdzwoniłem z chłopakami :mrgreen:
Teraz pozostaje kogoś z kasy oskubać :mrgreen:
Może wygram w Totka :roll:
A przy okazji dowiedziałem sie że ta którą jeszcze mam też już nie jest ori,
ale smutne jest to że ma dopiero 6 lat. Cóż pozostaje się modlić żeby ta
którą założę wytrzymała choć tyle.
Teraz pozostaje kogoś z kasy oskubać :mrgreen:
Może wygram w Totka :roll:
A przy okazji dowiedziałem sie że ta którą jeszcze mam też już nie jest ori,
ale smutne jest to że ma dopiero 6 lat. Cóż pozostaje się modlić żeby ta
którą założę wytrzymała choć tyle.
W Sosnowcu:Qzi pisze:Drogi Icku u nas tu w katowicach w "Szybexie" na Roździeńskiego(obok Castoramy)
Na Hubala Dobrzańskiego masz w odległości 2 km to co Cię interesuje.
Chwilowe powstrzymanie pękania Warsztat naprawy pękniętych szyb samochodowych.
Jadąc Hubala od Centrum Klimontowa w kierunku Juliusza za wiaduktem nad DK1 pierwsza w prawo (Kleeberga) i po 15m w lewo. Szyld widoczny.
Od krzyżówki klimontowskiej ( 11 listopada/Hubala) 100m po prawej znajduje się najlepszy (prawdopodobnie ) warsztat wymiany szyb samochodowych i przyciemniania ich folią atestowaną, polecam chociaż co do cen to należy się targować
Sprawdź ceny, bo może tutaj będzie taniej... :idea:
Nie napisałeś dokładnie gdzie pękła ta szybka. Czy w polu widzenia kierowcy?
Jeżeli nie to można naprawić tą szybę na dobre.By dowiedzieć się o ile to będzie kosztować to niestety trzeba odwiedzić warsztat. :-|
Natomiast o cenę nowej szybki możesz się dowiedzieć w warsztacie na Hubala Dobrzańskiego 32 telefon 032 263 40 62 (Postarałem się ?) Powodzenia.
Jeżeli nie to można naprawić tą szybę na dobre.By dowiedzieć się o ile to będzie kosztować to niestety trzeba odwiedzić warsztat. :-|
Natomiast o cenę nowej szybki możesz się dowiedzieć w warsztacie na Hubala Dobrzańskiego 32 telefon 032 263 40 62 (Postarałem się ?) Powodzenia.